Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile Öğretmen Alımı Olacak mı?

parrot

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sormak istediğim bundan sonra öğretmen alımlarına devam edilecek mi ? EKPSS sınavının yapılmasının ardından öğretmen ataması ne zaman gerçekleşir, ömss 2012 de yapıldı 2013 te alım yapıldı 2014 te yapılan sınavda da 2015 te mi alım olur internette araştırmama rağmen bir sonuç bulamadım, edindiğiniz bilgi varsa paylaşirsanız sevinirim..

ben geçen atamalarda atandım çok şükür. ama yeni alım olup olmayacağı hakkında hiçbir fikrim yok. sonuçta bahsi geçen kurum meb....

Sınav 2012'de oldu,bir atama 2012'de bir atama da 2013'te oldu.2014 'te atama yapılır.Yanlış hatırlamıyorsam sadece öğretmenler için bu sene ayrıca bir atama yapıldı.

Biri çıkar engelliden öğretmen olmaz der atama olmaz, diğeri çıkar bal gibi olur der atama yapılır. Yani önümüzdeki sınavda atama olup olmayacağı birilerinin ağzından çıkacaklara bağlı. Ağızdan çıkana kadar beklemek gerek...

evet arkadaşlar her şey muamma ne olacağini bilemiyoruz bekleyeceğiz sesimizi duyuracağiz. Herhangi bir duyum bilgi alırsanız burada paylaşirsanız sevinirim.
veysel bey sizede göreviniz de başarılar inşallah atama bekleyen öğretmen olmak isteyen arkadaşlara da nasip olur.

Bu konudaki düşünceleriniz nedir?Ne zaman olur öğretmen ataması?

kpss ataması şubatta olur ama engelli atamayı konuşan yok arkadaşlarında dedigi gibi biri çıkar engelliden öğretmen olmaz der digeri çıkar olur der bilinmez yani ne olacagı beklemek lazım onun için ben hiç risk almadan kpss ile atandım olmadı sizde öyle yaparsınız...

kardeşim sen ne biliyorsan bizde onu biliyoruz kesin olur ama tarihi bilinmez...

Merhabalar. Ben Türk dili ve edebiyatı bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. Haliyle şuan mezun değilim ve formasyonum da yok. Sadece raporum var. Öğretmenlik ile ilgili kısma kendimi denemek için girebilir miyim acaba. Bilgisi olanlar cevap verebilir mi, teşekkür ederim şimdiden.

Üst Alt