Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile öğretmen olabilmek için hastalık ya da yaş kriteri var mı?

hüdaverdi1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba sevgili dostlar.Öncelikle Allah'tan cümlemiz için acil şifalar diliyorum.Ögretmenlikle ilgili birkaç sorum olacak.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

%40 raporum var.Kalp kapakcıkları + Kalp büyümesi.. 34 yaşındayım.Sosyal Bilgiler Öğretmenliği mezunuyum.

1) Öğretmen olabilmek için yaş sınırı var mı
2) Raporda çalışabilir yazıyor.Sınava başvurabilmek için engel türü ya da hastalık türü önemli mi?

hüdaverdi benzer durumlardayız hastalık olarakda benziyor. dr un çalışabilirsin bu görev için bir sorun yok diyorsa olabilirsin.

öğretmen olmak için yaş sınırı yok diye biliyorum.

hocam bölümünüz kaymak gibi ufak çocuklar daha iyi ah ben olacaktım sosyalci varya oooof offfff :D

Hocam öğretmen misiniz? Allah yardımcınız olsun. Kesin yaş ve hastalık türü önemli değil mi?

Arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

[FONT=Roboto] Öğretmen atamalarında ilk atamada 40 yaş sınırı kaldırıldı.[/FONT]

hüdaverdi royall hocam yaş sınırı kalkmış googleye yazınca öyle çıkıyo ki sizde öyle bulmuş yazmışsınız buraya :)

diğer mevzuyu hala anlamamışsınız. öğretmenlik yapmanıza engel bi rahatsızlığınız var mı ? siz kendinizi daha iyi bilirsiniz ? örnek : pskolojiniz yerinde mi ? veya ağır bir engel hastalık durumu varmı ? kalp damar hastalıklarınız için dr a sordunuz mu hocam bu vaziyette öğretmen olabilirsem öğretmenlik görevimi yapmama engel olur mu hastalığım diye sordunuz mu ? yapabilirsiniz sakıncası yok dendiyse sorun yok.

bu arada öğretmen değilim adayıym. şubatta görecez olacaz mı olamıcaz mı ?

turkuaz06 hüdaverdi
Teşekkür ederim,cümlemiz için hayırlısı olsun :)

Suskun Mutsuz Umutlu;
Anladım Hocam,çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Cümlemiz için hayırlısı olsun :) Doktorumla görüştükten sonra süreci burda paylaşırım sizlerle.

royall;
Anladım Hocam,çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Üst Alt