Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS İngilizce öğretmenliği ve kadro sayıları!?

selmano

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar diyelim ki haziran ayında 20 ingilizce öğretmeni ataması gerçekleşsin...Bu 20 ingilizce öğretmenliğinden kimse ilk atanan 500 kişi arasına girmese ne olacak???Atanma olmayacak mı??????

Merhaba ben de ingilizce ogretmeyim. Diyelim ki 20 ingilizce ogretmeni kadrosu verildi. Ingilizce ogretmenleri arasindan en yuksek notu alan 20 ogretmen atanacak. Yani bu sinavda herkes kendi bransindan ogretmenlerle yarisacak.

Selam arkadaşlar ben de İngilizce öğretmeniyim. tip1 diyabet var bende de. Benim konuştuğum bi hoca genel sıralamaya bakıyorlar branş sıralamasına değil yazmıştı. Acaba sizin bu dediğiniz bu sene mi yürürlüğe girecek? Çünkü eskiden böyle değilmiş.

2014 yilinda genel siralamaya gore almislar. 2016da ise brans siralamasi olmus. Bu sene de brans kontenjanlarina gire siralama yapilacak. Herkes kendi bransinin siralamasina gore atanacak.

benim de bildiğim branş sıralamasına göre olacağı. umarım açıkta kalanımız olmaz.

ilk yerleşmelerde ingilizce öğretmenliği puanı

merhaba hocalarım sanırım 80 civarı puanım olacak ve haziran yerleştirmelerinde ingilizce öğretmenliğinde bu puan yeterli olurmu sizce

Olmaz mi olur tabi. Simdiden gozunuz aydin bence. Benim sinav kotu. 60-65 arasi ancak :(

tip1merve

çok sağ olun hocam biraz içim rahatladı çok kolay olan sorulara saçma cevaplar vermişim hala stres altındayım umarım ingilizce öğretmenliği için katılan çok olmamıştırda hepimiz yerleşiriz

umarım bu kez bizlere kadro çok acılır ben de genel kültür iyi bekliyorumm ama yetenek baya kötü hayırlısı artık...bazı yıllar bakıyorum 8 açmışlar 10 açmışlar 1500 de bile 30 açmışlar öyle umuyorum ki basvuran az olduğu içindir....

"Ilk ve brans bazli kotenjan acilanacak" dendigine gore sanirim her ilde acilmayabilir. Ama bu tahmin hocam, emin degilim.

tip1merve yok hocam benim de beklediğim gibi değildi. herkeste olduğu gibi Türkçe çok zaman alınca diğer bölümleri bir panik içinde yanıtladım süre azalıyor diye. en fazla 25 net gelir yani. haa tabi çok da karamsar olmamak lazım. biz böyle zorlandıysak herkes zorlandı Merve hocam. burda 50 net yaptım falan diye yazıp milletin moralini bozmaya çalışan klavye delikanlıları da var çünkü.onları takmayın. 17 mayıs'ta her şey çıkar ortaya sıralamalar açıklanınca

merhabalar bende 2 senedir kolejde çalişiyorum ilkkes girdim sınava pek yüksek gelmez puanım bnde umuyorum hepimiz atanacagız çünkü açık çok fazla bizde

Merhaba kaç net yaptınız da 80 puan aldınız? Ben de ekpss gireceğim. Hiç matematik yapamıyorum

Netimi hatırlamıyorum hocam şuan genel kültür ve tarihten full çıkardım matematik bende de pek yok atandım ve 2. Yılıma girdim inşallah atanırsınız

Hocam matematikten kaç soru yaptınız peki hatırlıyor musunuz

Hayırlı olsun. Ben hiç yapamıyorum matematik. Şimdiye kadar hep KPSS girdim 60 puanı geçemedim 0 matematik ile İngilizce öğretmenliği için. Bu sene engelli raporu aldım EKPSS ye gireceğim.

Ben de matematik yapamayanlardanim ;( bölümüm felsefe öğretmenliği umarim bu branşta cok kimse olmaz da atanirim. Rabbim herkese hayırlısı ile atanmayı nasip etsin. Benim bir sorum olacak diyelim nisan da sınavlar oldu ne zaman açıklanır? Ne zaman yerleştirmeler olur ?

Atama yok diyoruz bunlar kaç ingilizce öğretmeni alıncak derdinde yok yok atama yok attınız oyları şimdi çekin

Üst Alt