Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kadroları için isyandayız! Pazartesi Ankara DPB önünde ikinci kez toplanılacak!

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
195
Arkadaşlar, gerek sitemizde, gerek memurlar.net'te ve gerekse sosyal medyada takip ettiğiniz üzere, Sayın Faruk Çelik'in EKPSS sonrası kamuya sadece 3138 engelli memur alınacağını açıklamasından sonra Cuma günü saat 10:30'da Engelliler Konfederasyonu Başkanı Avukat Turhan İÇLİ ile başlayan basın toplantısı ilerleyen saatlerde yerini oturma eylemine ve açlık grevine bırakmıştır*

Halen devam etmekle olan eylemde arkadaşlarımızın desteğe ihtiyacı var.

Ankara'da yaşayan arkadaşlarımızdan ricamız, Pazartesi saat 11:00'de Devlet Personel Başkanlığı önüne giderek eyleme destek vermeleridir. (DPB ulaşım bilgileri).

Kadro bekleyen on binlerce arkadaşımızın geleceği için önemli bir girişim. Herkesi direnişe katkı sunmaya davet ediyoruz...

* Cuma gününden itibaren orada bulunan arkadaşlarımızın yaptıkları tüm açıklamaları takip edebilir ve paylaştıkları videoları izleyebilirsiniz:
http://www.engelliler.biz/forum/eng...rotestosu-yapiyor-aclik-grevine-baslandi.html

* Twitter desteği için: #3138yetmezengellilerkadrobekliyor & #engellilerkadroistiyor

4YLAP7.jpg

bencede arkadaslar ızın almaya calısın ve gıdelım,bende haftalık ıznımı hep ılac alarak gecırıyorum ama ızın almaya calıscam,özel sektördeyım ama gıtmek ıstıyorum..ınsallah ıstekler yerıne gelır ve kurban oldugum ALLAH ıhtıyacı olan herkese kapı acar.( amin )

Ankarada olan arkadaşlarmız kesinlikle desteğinizi eksik etmeyin eğer güzel bi katılım olursa kadroları alır döneriz buna sonuna kadar inanıyoruz lütfen inancımıza destek olun yapmanız gereken tek şey oraya gitmek !

Pazartesi Angaradayım Tam Destek İçin Yanlarında Olacagım.

Dilerim Ankara'da bulunan arkadaşlarımızın katılımı ile ses getiren bir eylem olur. Sokak güzeldir!

keşke Ankarada olsam şartlarım elversede dpb önünde greve gidebilsem.Bu ülkede koyun gibi gudulmeyen 6.kişi olsam.
Abimizinde dediği gibi hayatı öğrendiğimiz sokak güzeldir.

Tepki olarak Ekpss'ye girmememe rağmen sınava giren arkadaşlara destek amacıyla oradaydım, oradaydık.Ancak kimsenin umrunda olmadı olmayacak. Siz sandıkta (engelliler olarak) buradayım demezseniz sonuçlarına katlanacaksınız. 2+2 Bu böyle. Umarım 20.000 kadro açılır ancak bu tür talepler zenginlerin daha da zegin; fakirlerinse daha da fakirleştiği bir toplulukta ütopyadan öteye gidemeyeceği gerçeğini hepimiz kabullenmeli ve bu tür sorunların giderilmesi için önce tepki sonra çözüm üretmeliyiz. Elini taşın altına koyması gerekenlere "kendim dahil" selam olsun.

DepresifLife;Haklısın ama dediğim gibi 2. kez cağırıyoruz sendikalar ve çankaya belediyeside orada olacak desteğini esirgemezsen seviniriz saygılarımla.

Memular.net'tn bir arkadaşimizin bilet ücretini karşiayip Ankaraya gönderdim Memur olmama rağmen namerde muhtaç olmamak kendi ekmeğini kazanmasi adina Açlik grevini sonuna kadar destekliyorum..

Gidemeyen Arkadşlar Maddi olarak destek olabilirsiniz Grevde olan arkadaşlarimiza.

KARARGAH; Arkadaşım bak yazımı nasıl sonlandırmışım. "Elini taşın altına sokması gerekenlere selam olsun" diyerek. Yani ne işi var Çankaya Belediyesi'nin orada ? Hükümetten kim gelecek ? Hani sözde mazlumun yanında olan Hükümet Yetkilileri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından Yetkililer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Yetkililer nerede ? Bu kadar insan açlık orucu yapıyorken sen nasıl olurda (sözüm ona müslüman yöneticiler) evlerinde iftar yapabiliyorlar ? Bunları sorgulayın kendi içinizde başka söze tarif gerek görmüyorum.

Allah askina artik isin ciddiyetine varin lütfen yarin büyük gün toplanalimsu ankardaki derneklere ulasalim sendika vekil olsun bireylerine ulasalim yazmakla olmaz

Eyleme dair güncel haber alan varsa lütfen bu başlıkta bizlerle paylaşsın

Basın acıklaması bekliyoruz , Şuan dpb önünde yoğunluk var dün akşam saatlerinde dpb başkanıda grevdeki arkadaşları ziyaret ederek moral verdi fotoğraf çekildi ve sayın faruk çelike iletildi bugun inşallah kadroları alacağız.

Üst Alt