Oran %70 üzeri olursa özel sektörde iş vermezler bana da vermiyorlar örneğin. Annem, toplumda ruh hastası olarak kabul edildiğimi söylüyor bundan dolayı hastanede yatma anlamında. 11 yaşındayken benimde ebeveynlerim rapor çıkartsaydı %70 üzerini göremezdim. Ergenlik öncesi sadece Otizmim vardı. Ergenlikten itibaren ruh hastası bir manyağa dönüştüm. Obsesif Kompülsif Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu ne ararsan var bende. Şizofreni harici. Ne yazık ki, Ensest düşüncelerim falanda var. Dünyada Çoğu kültürde tabu olarak görülen cinsellikle ilgili duygusal/dürtüsel olarak.
Malum özel eğitim sınıfında öğretim görmediğim için. Akran Zorbalığına maruz kalarak yıprandım. Böylece hastalığım ergenlikten itibaren günümüz evresine kadar ulaşabildi. Son olarakta akranlarım tarafından belirttiğim üzere feci bir şekilde ezildim. Özelden WhatsApp üzerinden sanal numarayla bir tanesini sorguya çekmeye çalışıyordum. Vay efendim, çocuk aklıyla yaptık biz. Şuan ki kafada olsak yapar mıydık? Gibisinden bir şey söyledi. Hakkını helal et falan demişti mesela. Çoğunlukta genital bölgesine takmıyor dediklerimi. Kusura bakma bu arada konuyu felaket bir şekilde saptırdığım için. Söylenilecek çok şey var. Sadece vakitler kısıtlı.