Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss kazanma taktiği nedir?

Barisgzl1

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
24
Arkadaşlar ekpssye hazırlanıyorum çıkmış sorular kitaplarını bitirdik 1 tane soru bankası 1 tane konu anlatımı 1 tane deneme aldık editör yayınlanırın nasıl çalışmalıyım kazanmak için ?

İlk önce öğrenme tekniğini keşfetmelisin yanlışım yoksa kanka.

Kişiden kişiye göre farklılık gösteriyor. Her kişi farklı öğrenir. Sorun bu mu bilmiyorum bana algı çocuğu emrecan anlatmıştı bunu.

Ayrıca şunu söyleyecem 1 tane soru bankası 2020 1 tane 2018den 2012ye kadar sınavın ilk yapıldığı tarihten 2018e kadar çıkmış sorular almıştış 1 tanede sorular kaldırılıcağı zaman çıkan annemin yazdığı defter vardı onları bitirdik şimdide başta dediklerimi aldık bugün.

Allahın zihin açıklığı versin kanka kazanırsın umarım imtihanı.

@MadResister,
Mağalesef ki zihinselden giremiyorum dediğim gibi tanıdık psikiyatri dedi ta 11 yaşında bile gittiğim yaparsanız çok kötü olur diye raporu değiştirirseniz yani haklı mı cidden yoksa yanlış mı biliyor ?

Oran %70 üzeri olursa özel sektörde iş vermezler bana da vermiyorlar örneğin. Annem, toplumda ruh hastası olarak kabul edildiğimi söylüyor bundan dolayı hastanede yatma anlamında. 11 yaşındayken benimde ebeveynlerim rapor çıkartsaydı %70 üzerini göremezdim. Ergenlik öncesi sadece Otizmim vardı. Ergenlikten itibaren ruh hastası bir manyağa dönüştüm. Obsesif Kompülsif Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu ne ararsan var bende. Şizofreni harici. Ne yazık ki, Ensest düşüncelerim falanda var. Dünyada Çoğu kültürde tabu olarak görülen cinsellikle ilgili duygusal/dürtüsel olarak.

Malum özel eğitim sınıfında öğretim görmediğim için. Akran Zorbalığına maruz kalarak yıprandım. Böylece hastalığım ergenlikten itibaren günümüz evresine kadar ulaşabildi. Son olarakta akranlarım tarafından belirttiğim üzere feci bir şekilde ezildim. Özelden WhatsApp üzerinden sanal numarayla bir tanesini sorguya çekmeye çalışıyordum. Vay efendim, çocuk aklıyla yaptık biz. Şuan ki kafada olsak yapar mıydık? Gibisinden bir şey söyledi. Hakkını helal et falan demişti mesela. Çoğunlukta genital bölgesine takmıyor dediklerimi. Kusura bakma bu arada konuyu felaket bir şekilde saptırdığım için. Söylenilecek çok şey var. Sadece vakitler kısıtlı.

bol bol deneme cöz hatalarını gör yapamadıgın konulara ağırlık ver yada soru tarzlarına

Özel sektöre hiç girmeye çalıştın mı ki ? almadılar

Son düzenleme:
@Barisgzl1, merhaba kendimden bahsedeyim tarih, coğrafya, vatandaşlık ve güncel olaylar yazarak notlar çıkararak atlamadan çalıştım. Türkçe den soru çözdüm. Ekpss benim hocam kanalı var youtube da oradan faydalandım. 2022 önlisans ekpss 80.39 sıralama 1208. Tercih sonuçlarını bekliyorum. Lise olsaydım hiç çalışmazdım üni. Okurdum veya atanabilecek seviyede olsamda yine ekpss den ataması olan Bi bölüm özellikle lisans okurdum.Geçmiş sınav sorularını deneme gibi çözmüştüm.Başarılar.

6 yıllık ekpsss memuruyum.

Çıkmış soruları kesin çöz çözümlü çıkmış sorular kitabını kesin al
Sorular basit ama rakipler yeterince var bunu bile ve ona göre sıkı çalış benim temel sağlamdı 3 ayda 3 kitapla hallettiydim.
Keçeli kalem al konu anlatımlı kitapta önemli yerlerin altını çizerek çalış anlasanda bazı ezber konularını ara ara tekrar et vaktin oldukça...

Bol soru çözerek pratik yap; deneme soru kitapçığı al süre ile çöz son vakitlere doğru...

Biliyorum sinava 2 ay kaldi 0 dan çalışıp girebilirmiyim sizce zaman yetermi konulara. Ve kac puan lazim memurluk için.

bu mezuniyetine ve alanına göre değişir kazanan 2 aydada kazanır isterse

@muratoncebe0,
ilk defa giricekseniz aile ve sosyal il müdürlüğünden hangi katagoriden giriceğinizi belirliceksiniz ondan sonra engelli raporula beraber ösym bürosu yada ösym işlemlerini yapan okula yönlendiricekler o şekilde.

@Barisgzl1 Allah utandırmasın konu anlatimi soru bankasi fln siparişi verdim hemen baslicam pazartesi basvuruya gidicem

Hayatının büyük bir bölümünü sınavdan önce belirlediğin sürede önceliğin haline getirmek ve sonrasında ki gelişmeyi sonuçlar açıklanınca görmeyi beklemek.

@Şamil676767,

Hocam 80 puanla nasıl atanamadın. Lisans 77 bile atananlar.

2 ay önce engelli durumuna düştüm. Lisans mezunuyum. Şubatın başında başladım ders çalışmaya. Youtube benim hocam kanalında videolar var harika anlatıyorlar. Soru bankası aldım her bölüm için 2 adet. Video izliyorum. Soru çözüyorum. Anlamadığımı düşündüğüm yeri tekrar ediyorum. Konular bitince ağırlığımı deneme ve daha önce çıkmış sorulara vericem. 3 ayda çalışınca kazanırım 8 ayda çalışırsam 8 ay önce çalıştıklarımı unuturum. Azimli ol ve kazanabileceğini düşün. Allah'tan bir aksilik olmazsa kazanırım. Şuan 70 puan civarı alıyorum denemelerde. 80 alsam yetiyor ama hedefim 85. 10 soru fazla doğru yapıcam olay bu.

@udevecili hocam selam bende sizin gibi yeni basliyorum instagraminiz fln varmi sizinle hangi kanallari takip ediyosunuz hangi kitaplari aldiniz konusmak isterim

Üst Alt