Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kötü geçenler buraya

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
arkadaslar sınav bıttı ve beklentım yok matematık harıc dıger konular fena degıldı kolaylıkta ama ne kadar calıstımsa anlamadım aklıma yerlesmedı raporumda zıhınsel yazmasına ragmen genelden gırdım sınava pekı ben lıseyı daha bıtırmedım seneye 2 donem bıtıyo ben sdılekce verıp sınavımı ıptal etırsem kuraya katılabılırmıyım cunku beklentım yok 40 puan anca gelır tahmınımce bırde sapasaglam ınsanlar vardı sozde engellı sınava gırdıler :(

sınava girdiysen dilekçe verip atama şeklini değiştiremezsin birde insanların sağlam olduğunu nerden biliyorsun ?

ali abı ne bıleyım bana oyle geldı saglam oldukları artık gunahları boynuna pekı hıc bır sekılde sınavımı ıptal edemezmıyım kaldıkmı sımdı boyle 2018 e kadar :(

arkadaşım dıştan görüntü olarak bendede birşey yok ama kanser tedavisi gördüm bunu dış görünüşe bakarak yargılayamazsın

haklısın abım benımde supelerım ıste hastalıgım bu takıntı ıste takıyom bırısıne oyle

Anladim kardeşim hastaliginla ilgiliyse sana aslında öyle olmadığını söylesem yeter :) kardeş sınava girdiysen en fazla tercih falan yapmazsin ama dilekçe verip sınavı iptal ettirip kuraya katilamazsin maalesef keske atansaydin ben senin bir kaç kere yorumlarına rastladım çok istiyorsun anladigim kadarıyla atanmayi keske elimde olsada seni atiyabilsem

insanlar işine gelince engelli işine gelince sağlam kardeş :D

OxyGeN1

Aynen katılıyorum arkadaşıma ben de de dış görünüşte bir şey yok bende kanser tedavisi gördüm zaten herhangibir rahatsızlığın olmasa engelli raporun alıp sınava giremezsin

Neresinden baksan tutarsiz ve mantiksiz bence EKPSS. Ben gorme engelliyim 100 de 7 bir gormem var. Gozleri normal bir kisi soruyu 1 dakikada okurken ben 3 dakikada anca okuyorum. Okuyucu istesem baskasinin okumasini hic aklimda tutamiyorum. Bu neyin sinavi ben anlayamiyorum. Bu sorulari yapacak kapasitem olsa heryerde is bulabiliriz zaten. Benim sinavda kotu gecti 50 puani gecmez.

hepiniz umutsuz gibisiniz herşey olur allahın izniyle takmayın kafanıza allah tan umut kesilmez.

Allah birseyi nasip ettiyse 50 ye 60 a 100 e bakmaz iş..yeterki nasibinde olsun..o yuzden herzaman Allah hayirli ise nasip etsin diyelim

Rabbim gönlümüze göre versin de kardeşim sen atanacak puanı alamazsan istediğin kadar dua etsen ne olur ki, önemli olan Allaha dua edip çalışmak başarmak ve şükretmek..Bu yıl fazla kişi girdiği için puanlar yüksek olucaktır, benim çok kötü geçti ve 17 soru boş bıraktım en az 10-15 soru da yanlışım var o yüzden pek ümitli değilim açıkcası ilk atamalarda puanlar yüksek olucaktır 75 alırsam şükrederim..

sen lise okuyor isen 18 yas altısın herhalde 18 den küçükler memur olabiliyor mu devran29

kardeşim nerden biliyorsun insanların sapasağlam olduğunu benım de dış görünüşümde sıkıntı yok allaha şükür ama içimi bilemezsin tip 1 diyabetim ve her gün neler yaşadığımı nelerle uğraştığımı duymak bile istemezsin

Bende tip1 diyabetim ragnar lothbrok dediği gibi dışarıdan baktığında bir sorun yok ama gel içimizi bize sor..
Sınav a gelince arkadaşlar çıkmadık candan ümit kesmeyelim,bir bakarsınız sınava girenlerin tümünü atamışlar....:) (neden olmasın?????)

ındependent çok iyimsersin tip 1 diyabet dostum ama inşallah hak eden tüm engelliler bi gün devlet memuru olur da hayatları düzlüğe çıkar

ındependent çok iyimsersin tip 1 diyabet dostum ama inşallah hak eden tüm engelliler bi gün devlet memuru olur da hayatları düzlüğe çıkar
Olması gerekende o zaten sayın ragnar lothbrok .
Biz engelliler devlet sektöründe alnımızın akı ile çalışmak istiyoruz.
Biz engelliyiz (kısmen)diye yan gelip yatalım demiyoruz.
Alın bizi kamuya çalışalım bu çok ta zor olmamalı devletimiz için.....

Bende taş gbi badigart gbi adamım ama şizoafektif bozukluk hastasıyım, önemli olan kafanın saglam olması diyabet hastalıgmda var dışardan göründügu gbi degil herşey dışı seni icı beni yakar demiş şairin biri ;)

Aslinda engelimize gore asgari ucretlede olsa surekli bir is imkani saglansa bu kadar sikintili durumlar olmaz. Tabi bu benim dusuncem

Aslinda engelimize gore asgari ucretlede olsa surekli bir is imkani saglansa bu kadar sikintili durumlar olmaz. Tabi bu benim dusuncem

Yok hacı o kadarda değil.Asgari ücret 1300 sabahtan akşama kadar 12 saat ağır işte çalış gelen geçen fırçalasın o da iş değil.Bir şekilde yaşıcaz orası ayrı mesele.Enflasyon habire artmasa bu kadar sıkıntı olmazdı ama her geçen gün yaşanak biraz daha pahalı oluyor orası sıkıntı.

Zendark dikkat ettiysen ENGELIMIZE GORE yani yapabilecegimiz islerde calisabilirsek en azindan evde durupta depresyona girmeyiz. Bende isterim maasi daha fazla olsun ama olmuyor hic yoktan iyi olur bence.

arkadaşlar bırakın şu nasıp kısmet laflarını...soruyu biliyorsan çalışmışsan yaparsın.bilmiyosan allah ne yapsın.kader kısmet le olmuyo bu işler kadercilik değil mi bizi bu noktaya getiren.ben bilimi esas alırım.35 bin engelli açiği var alınmıyor...hakkımızı gözgöre göre çalıyorlar...KADER DEĞİL BU..?

paranoya abım en azından 79 alabılseydım 3 atamaya kadar yerlesırsım ama
3.atamada olurmu bellı degıl gecen secım vardı ondan 3. atama oldu bu seferde yaparlamı bellı degıl olmadı 2 yıl daha surunecem ıntıhar etmek ıstedım pazar gunu sınavdan sonra dedımkı allah buyuktuır dıyıp vaz gectım yoksa ıp hazırlamıstım asmak ıcın kendımı :(

ali abım allah razı olsun senden yapacak bırsey yok artık hayırlısı abım

devran29

kardeşim intihar çözümmü tahmin edebiliyorum illaki zordur ama yaşamak için memur olmak zorunda değiliz belki memurlarında sağlam insanlarında başka bir derdi var kimbilir yani çözüm değil

lanet olsunn

yaw her zaman kuraya gırdım 300 400 kısı alıyorlardı sımdı 1250 kısı alıcaklar gercekten memurluk bana nasıp olmıcak bu sene kuraya basvurmadım bu kadar alım oldu sınava gırdım aldıgım puan 58 43 bin sıralamam 2 yıl boyunca bos bos beklıcem mahfoldum ya essek kafam keske sınava gırmeseydım zaten zıhınsel olarak sorunlarım var genelden aldılar 58 puan aldım lanet olsunnn

Lütfen lanet etmeyin
Nasipte ne varsa o oluyor, şu an için imkansız demek yanlış olur. Belki öyle bir şey olur ki, atanırsınız. Ya da karşınıza öyle güzel bir iş fırsatı çıkar ki "iyi ki memur olmamışım" dersiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Üzülmeyin demek boşa biliyorum o yüzden şunu diyebilirim ki, inşallah Rabbim gönlünüze göre bir iş nasip eder.

antadros musun nesin rumuzunda meynenet yok zaten ileri geri konuşma bizim dini degerlerimizi kimse hafife alamaz.ve bız allahın iznile atanacagiz hepimiz insallah ve sen ordan biimi destekle cok da umrumda olmaz ama kadercilik su bu bu sana kalmamis .

lisanstan 8500 e yakın kişiden 1000 küsür kişi atanacak. bu çok az. ilk atamada 7000'den fazla kişi atanamayacak. arkadaşlar daha çok kişinin atanması için aile bakanlığına, cumhurbaşkanlığına vb. başvurulsa! öğretmenlikte de birçok kişinin atanma sayısını artırılması yönündeki istekleri dikkate alındı ve sayı 250den 500e çıkarıldı. aynı şey memurluk içinde olabilir. daha çok kişi talepte bulunursa bu olabilir bence

Son düzenleme:
Üst Alt