Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura başvurusu için verdikleri belgede onaylanmadı yazıyor..?

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
bugun aıle sosyal polıtıkaar bakanlıgına gıttım,başvuru için on kabul tahadutname verdıler,bankayagıttım zıraat banksına,atm,yonlerdırdı,10 tl yatırdm,ordan okula gıttım osym,için,okula gıttım,evrakt engel gurubu yerı boş bırakılmış,benı tera sosyal polıtıkalar baknlıgna yolladı,dedım engel gurubunu yazmamışsnız,kalemle genel yazıp yolladı,okula benı, boyle olurmu dedım,olur dedı, okuldakı,başvuru mrkezı gorevlı,resmımı çektı,benım yerıme doldurmuş bazı yerlerı,osym.2014 başvuru merklez işlemlerı dogrulama sıstemı,başvuru dogrulama,,bı kagıt verdı verdı bana şifremde içinde,en alta onay kodu yazıyo,xxxxxxx bu formun sonundada başvurunuz henuz tamamlanmamıştır dıyo,bu nasıl iş gorevlı dosyaya koydu bunlar ankaraya gıdecek dedı,onaylanmadıysa neden bole yazıyo onay koduda yazıyo,.anlamadm arkadaşlar bılen varsa cvp ,yazsın,bende kopyasıda var sıfremıde verdı,neden onaylanmadı yazıyo,

Arkadasım bugün bende ilk olarak ösym merkezıne kayıt yaptırdım.Basvuru merkezinde resim çekilip sistemden çıktı verdi ise sorun yok bendede onaylanmadı yazıyor.İşlemiyapan müdür yardımcısına bizzat belirttim çıktıdaki ibareyi ben buradan tamamladm dedi ösym sitesine girip yapıp basvuru seçebiliyorsan kayıtın tamamlanmıstır.

benimkindede öyle yazıyor arkadaşlar peki biz tercihleri ne zaman yapıcaz

osym sıotesıne gırıyorum,fakat yukarıdakı nedenlerden dolayı başvurunuz yapılmamıştır yazıyo,ne yazdıgınıda gostermıyo,bı kod vermış bana ne kodu bılmıyorum,onay kodu olabılırmıi

senin başvuru olmamış olabilir tekrardan başburu merkezine git bi sor herkez için hayırlısı allah herkezin gönlüne göre versin tercihleri ne zaman yapıcaz bilen varmı

sen gırıs yaıyormusun osym,sıte3sıne,engel durumu,yazıyomu, adres yazıyomu,su nedenle başvurunuz yapılmamışitır yazıyomu,onay kodu var osym ,verdıgı onumu gırecez

bende gırış yapıyom,arkadaş,başvuru tamamlanmamış yazıyomu,engel adres durumları falan yazmıyo

bende bügün başvuru yaptım bana verdikleri kagıtda onay kodu görevli girdikten sonra basvrunuz tamamlanaçaktır diyor simdi girdim onaylanmış

evet bütün verilen evraklarda öyle yazıyor onay kodunun yazdıgı yerin altında slocanlar arkadaşım senin tekrar bi başvuru merkezine gidmende fayda var

ya ınsallık namına kuraya gırenler yenı,

bız yenı kuraya gırdık,1969,dogumluyum bzım zamanımızda orta okul verdı ılk okul 5 kadardı, ben orta 1,yanı ılk okul 6 sınıft kaldım tasdık name aldım onunla osym kayıot oldum on tahadutname doldurdum,gorevlıye verdım,parayıo yatırdım ,dekontu bende ,opsym,gorevlı bana forummu ımzalattı,onay kodunu gırınız,dıyo beımkındei,gorevlı ımzalattı ankaraya gıdecek dedı bu dosyalar,eve gldım aradım gorevlıyı baş vurunuz tamamlanmamıştır yazıyıo,tel açtım ben onu gırdım dedı osyme gorevlısı ,ama bana verdıgı çıkıntıda aynen soyle yazıyodu başvurunuz tamamlanmadı,o çıkıntı bende ,ne gıbı sorun yasarımi/80 raporum,zıhınsel duygusal,,tercıhler mesela ne zaman yapılacak,bunu okuyan sıte gorevlılerı neden cvp yazmıyo,

Arkadaşlar o onaylanmamıştır ibaresine takılmayınız.
Üniversite sınavına giren oğlum var,onun da ösym başvuru belgesinde aynı ibare vardı. Yetkili tüm bilgileri kaydedip çıktıyı verdikten sonra o onay koduyla işlemi tamamlıyor,sistem aynı.

Üst Alt