Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Kura bilgi güncelleme süresi uzatıldı: 04.06.2014

Uzamadı.
Bu aşamada sadece bilgi güncelleniyor.

Ne yapıyo bunlar tekrarmı başvuru yapıcaz...

Herhangi bir işlem yapılmıcak. Kişisel bilgilerinisadece güncelleyebilirsiniz arkadaşlar konu başlığı insanları şaşırtıyor düzeltilmesi gerekiyor.

selam arkadaslar ben bügün güncelleme yapdim sizlere bir sorum olacak mezuniyet tarihi var ama okul adi yazmiyor bu konuda ne yapmam gerek cok acil yardimci olurmusunuz tes ler

özcan kamil;

hiç bir şey yapmana gerek yok güncelleme yapanların hepsinde aynısı yazıyor

pekı arkadaslar sadece bılgımı guncelleme yoksa yenı basvuru yapılabılıyormu

ewet çıkar tercih yapamazsın 2016 ya kadar

tercih klavuzları 4 hazirandan sonra açıklancak o zaman , biraz daha bekliyecez

Ya birsey sorucam ben sinava girdim 71 puan aldim tercihler ne zaman baslicak

Tercihler icin basvurumu yapmak gerekti anlamadim

güncellemeden haberım yoktu güncellme yapmadım bısey olurmu zaten bu sene kayıt oldum kuraya yani yenı kayıt oldum güncellmeye gerek var mı ki acill cvp beklıorm

Ortaokul kura cekımı icin basvurmuşdum ben, bu guncelleme ne arkadaslar bende yapacakmıyım,yardımcı olurmusunuz

kura ne zaman ve nerede olacak bilgisi olan varmı?

drmsaygn;
sen bu sene kayıt olduysan güncelleme yapmana gerek yok o güncelleme 2012 de kayıt olanlar için geçerli idi

leventdkm;
bu güncelleme 2012 de kayıt olanlar için geçerli 15 28 mayıs2014 arası yeni kayıt olanlar sadece tercih yapacaklar

benliahmet;
kura büyük ihtimalle ankarada çekilir ayrıca tercih klavuz yayınlanacak onu bekliyeceğiz

Üst Alt