Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Kuraya kaç kişi başvurdu?

serkan53

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin.kuraya kaç kişi başvurmuş? ben bulamadım.

EKPSS'de kaç tercih yapacağız, kaç ili tercih edebileceğiz?

Arkadaşlar kurada kaç il tercih edeceğiz.

kuraya kaç kişi başvurmuş bilen ????

sevgili arkadaslar kura çekimi için kaç kişi basvurmus bilen kimse varmı netten baktım ama bulamadım acaba 234 kadro için kaç bin kişi basvurmustur ?

kardeşim genel olarak biliyorum 64 bin kişi sınava girdi 32 bin kişi kuraya girdi yanlış okumadıysam hatırladığım kadarı ile.

yanlısın olmasın ? lisans ortaöğretim kuradan kat be kat fazla olması lazım en düşük basvuru kura içn yapılmış olması lazım ?
yinede teşekkur ederim

Valla 1000 kiside olsa 234 kisi kime cikcak allah bilir umidimizi yitirmeyelim hayirlisi

kimin ihtiyacı fazlası ile varsa ve durumu bizden daha kötüyse allah onlara nasip etsin

Amin insallah en cok muhtac olana cikar hayirlisi yarin kura sonuclari aciklanacak dimi 13:30 da

bildiğim kadarı ile öyle olması lazım.yarın olmazsa ertesigün açıklanır muhakkak

Peki kura nasil cekiliyor ilk defa basvurdum kimisi kac kurada ismi cikmadi kimiside ilk kurada ismi cikti alim az basvuru cok sizce 30 tercih olmasi sansi arttirmi yoksa degisen birsey olmazmi :'(

Sinava 65bin kişi civarinda kişi girdi. 60bin kişi de kuraya müracaat etti.

nasıl yanı 5 bin kişi mı sadece sınava gırdı 60 bin kısıde kura vay be bosa kurek cekıyoz 60 bin kısının ıcınden 240 kişi kıme cıkar allah bılır allah yardımcımız olsun genede allahtan ümit kesılmez :(

60 binn :( bittim ben cıkmaz abı

tercihlerin 30 olması kurada şansı arttırırmı :(:(:(:(:( bunalımdayımmm

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Siz negatifle şansınızı azaltıyosunuz. Zaten ihtimal çok düşük bu açıkça ortada. Milli piyango gibi neredeyse. Kötü sonuçlara hep hazır olmalı ve güçlü olmak durumundayız. Bu da bizim sınavımız.
ben bir arkadaşım adına tercih yaptım kura için ve 30 tercihide şansını arttırmak için seçtim. Bu benim düşüncem.

Üst Alt