Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Kuraya nasıl katılabilirim?

umutaltan24

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Selamlar arkadaşlar ben ilkokul mezunuyum ekpss kuraya nasıl katılabilirim ve kura ne zaman bide tercih meselesi varmış o nasıl oluyor hiç bilmiyorum tercihi kuradan öncemi yapmalıyız kuradan sonra mı bilgisi olan arkadaşlar benide bilgilendirirse sevinirim

başvurular geçti 2020 mayısda galiba 4 yıllık uzamadıysa uzadıysa 2022 mayısda uzadı diyenler var aile sosyal politikalar bakanlığından evragını alıyorsun ek1 gibi bişi diploma bide saglık raporu fotograf falan veriyorsun öle kayıt oluyorsun tercihleri sınava girenler ve kuracılar hep beraber yapıyor

umutaltan24 en az Lise ve üzerindeki seviyelerdeki mezuniyetlerde sınavla, ilkokul-ortaokul-ilköğretim için kura ile alımlar yapılıyor.

arkadaşlar bide ben açık lise okuyorum ilkokul diplomamı halk eğitime vermiştim halk eğitimden diplomamı nasıl alıcam nasıl bir yol izlemem gerekli

Engelli kurayla memur alımları hakkında bilgi

Merhabalar değerli arkadaşlar, ekpss var birde ortaokul mezunlarına her sene kurayla memur alımları var mı ve nereden başvuru yapıyoruz bu konuda beni ve bilmeyen arkadaşlarımızı bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler iyi günler dilerim.

2019-2020 kurayla memur alımları ne zaman?

Değerli Arkadaşlar, kurayla memur alımları var ortaokul mezunlarına. Nereden başvuru yapıyoruz. Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba değerli arkadaşlarım, ortaokul mezunlarına sınavsız kurayla memur alımları var mı 2019-2020 varsa nereden takip ederim? Şimdiden teşekkür ederim.

@Şizofenix merhaba arkadaşım iyi günler dilerim. Sınavsız kurayla memur alımları var mı 2019 için yada 2020 için varsa nereden başvuru yapıyoruz bu konuda beni ve bilmeyen arkadaşlarımızı bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalar dilerim. Teşekkürler 😃

Konuyla ilgili devlet kamu kurum&kuruluşlarını arayarak bilgi alabilirsiniz

Arkadaşlar kura nasıl oluyor? Ekpss giren kurayada giriyormu kuradaki şansımız nedir

Bende orta okul mezunuyum bende kuraya girmek istiyorum nasıl bir yol izlerim inan bilmiyorum

Daha 2018 girenlere olmadı kura ve tercih kaldıki 2020 olcak:)

EKPSS kura çekim mi

Arkadaşlar gözümüz aydın sonuçta açıklama yaptılar sonunda takvim belli oldu fakat benim sorum hiç kuraya giripde atama olan arkadaşlar oldum mu herkes için hayırlısı olsun inşallah

Ortaöğretim mezunlarına kura çekilişi mi olcak arkadaşlar bilgisi olan varmı
Kura olacak diye duydum fakat emin değilim

Son düzenleme:
ugur10

Evet....

İlk okul ortaokul

Lise mezunları giremez kuraya

2019 Engelli atamaları

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "Aralık ayının son haftasında engellilerin kamu kurumlarına atanması için kura töreni düzenleyeceğiz" dedi.

Arkadaşlar,

Kura ile katılacaklar Tercih yapmayacak mı?
ilkokul

Bilgi sahibi bilgilendirebilir mi? Kılavuzu okudum ama tercih yapamaz vs. diye bir cümle göremedim.

Ekpss kura usulü merkezi atama ne anlama geliyor?

E kpss kura usulü atama ne anlama geliyor aldığımız puanın etkisi yok mu? onu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

EKPSS kura başvurusu

Selam arkadaşlar ben nisanın 28 inde ilk kez ekps ye kura başvurusu yapcam yanlız ilk kez yapcam ilk kez yapanlar hemen atanıyor mı yoksa bana söylediklerine göre 5.6 yıl bekliyormusun lütfen bilgisi olan yazsınlar ayrıca kurayla atanan arkadaşlarımız kardeşlerimiz varımdır şimdiden tşk ederim

Kura biraz zor inanın senelerce bekleyenler var sansa kalmıs bir sey Cenab ı Allah isterse olur

Allah razı olsun kardeşim seneler derken kaç sene gibi ayrıca cenabı ALLAH burda bütün atanmayı bekleyen işi gücü olmayan ailesine muhtaç olan arkadaşlarımın yardımcısı olsun inşallah:(

Son düzenleme:
Ekpss kura başvurusu

Merhaba arkadaşlar Nisan 28. De ekpss kuraya başvuracağım kafama takılan soru şu başvuru yapınca tercihler ne zaman yapabiliyoruz ve kuraya katılılıpta çıkan arkadaşlar var mı tşk ederim şimdiden

kura tarihleri ne zaman en son ertelenmişti

Ekpss kura başvurusu

Merhaba arkadaşlar ben bu yıl ekpss kuraya tabi OLUCAM sizce kuradan atanan arkadaşlar oldum mu ben ilk kez gircem cokları atama olmuyor diyor %65 sizofreni engelliyim

Ekkpss Kura başvuruları ne zaman ?

Arkadaşlar Merhaba;

Ekpss kura başvuruları ne zaman ? araştırdım fakat ne bir bilgi bulamadım bilgisi olan paylaşabilr mi ?

mhrrd

Ösym sitesinde yazıyor sanırım ösym sitesine bakmadınız çünkü sitede yazıyor;

[FONT=Oswald]10.11.2020[/FONT]
[FONT=Oswald]11.11.2020 23:59[/FONT]

EKPSS Kura ile Atama Hakkında

Merhaba arkadaşlar, ekpss için kura atamalarına başvuru yapmak istiyorum ama internet ve osym içerisinde farklı bilgiler yer almakta. Sizlere sormak istedim.

• Başvuru tarihleri ne zaman ve başvuru nasıl yapmam gerekiyor?
  • Herhangi bir yaş sınırı var mı?
  • Minimum engel oranı %kaç? ( Ben %40 engel oranına sahibim bu yeterli mi? )
  • Öğrenim durumu ne olmalı? ( İlkokul mezunuyum )

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar, herkese sağlıklı günler dilerim..

Merhaba hande hanım;
1- Yaş sınırı bildiğim kadarıyla yok.
2- %40 oranında rapor ülkemizde kişinin engelli sayılması için yeterli bir orandır.
3- Öğrenim durumu liseden düşük ise kuraya giriyorsunuz, sınavın geç başvurusu bitti. Kuraya daha önce başvurmadınız mı? Raporu yine mi aldınız? Bu arada kuranın başvuru tarihleri 18-30 Kasım 2020 dir.
https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2020/EKPSS/kilavuz05102020.pdf

Hayır kura'ya daha önce hiç başvurmadım. 18-30 Kasım tarihleri arasında başvuracağım.

Engelli kurasına başvuru nereden nasıl yapılıyor lütfen bilgi verir misiniz?

Üst Alt