Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS lisans 60 dk yetesizdi

TURBEY

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
genel görme işitme engelli lisans ekpssde bence 60 dk yetersizdi sonuçta gözlerimizle akıcı okuyamıyoruz paragraf sorularında matematik sorularıda vs bana 60 dk yetmedi

evet genel görme işitme lisans olarak

zaten saçmalık ta orda. 60 soru 60 dk demek oldu bittiye getirmek demek. en az 80dk olmalıydı. matematiğe son 20 dk baktım.

60 soruya 60 dakkamı :S terbiyesizlik bu... adınıza üzüldüm...

ben de lisans'tan girdim ... şimdi netlerimi bilmiyorum çoğu kişi şu kadar netim var diyor nereden öğreniyorlar bir bilginiz var mı? 60 dakika yetersizdi bence Türkçe'de paragraf soruları o kadar uzundu ki sırf Türkçe yarım saatimi aldı diyebilirim...

mantıktaki matematiksel olarak öğreniyorlar... doğru olduğundan eminsen sende dersin şu kadar netim var değil isen bir hafta bir hafta sonra cevaplar yüklencek...

ceylan hanım forumlardan bilgi paylaşımı yapıyorlar yada tahmin ediyorlardır tüm soruları ve cevapları aklında tutmak mümkün değil

bizde konu açalım aklındaki lisans sorularını yazsın herkes ve cevapları :)

TURBEY;
anladım ... bende merak ediyorum nereden öğreniyorlar diye ilk kez girdim sınava pek bir bilgim yok...

Tarık bey yayınlamak yasak çoğu arkadaşlar yayınladıkları soru ve cevapları sildiler...sadece Türkçe nasıl geçti tarih nasıl geçti diye sorabiliriz :)

googlden baktım soruları (memurlar.xxx) paylaşmışlar forumda yasak olduğunu bilmiyordum soruları noktası virgülüne yayımlamayacağız sonuçta belkide aklımızda kalan tek bir kelimeyle mesela şu sorunun cevabı neydi gibi beyin fırtınası :)
yasaksa uyalım :)

ortapedik 100 dakika diye biliyordum...

googlden baktım soruları (memurlar.xxx) paylaşmışlar forumda yasak olduğunu bilmiyordum soruları noktası virgülüne yayımlamayacağız sonuçta belkide aklımızda kalan tek bir kelimeyle mesela şu sorunun cevabı neydi gibi beyin fırtınası :)
yasaksa uyalım :)
bölümünüz nedir?

bu fazla süre olayı sınavda yardımcı talep ederseniz uzuyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam öyleydi

türkçe paragraflar yarım saatimi aldı mattan 5 soru yapabildim bu 5net iş görürmü diğer sorularına bakma fırsatı bulamadım gk iidi 35 net lisansda kaç puan getirir

kamu2014;

siz netlerinize nereden baktınız açıklandı mı cevaplar ?

ekpss sınav süresi

ben lise mezunu idim ortapedik engelli sol kolum yok gözdede azda olsa astigmat var 2.00 derecede sınav süresi 60 dak mıydı 60 soru vardı?bide kılavuzda genel görme işitme yazıyordu benim bir yalnışlık yok dimi

işaretleyicide istemiştim? 60 dak çok az geldi?

CEREN16;

güzel bölüm hakkınızda hayırlısı olsun

Üst Alt