Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS lısans mezunları ön lisans mezunu olarak başvurabilir mi?

ebumustafa

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
kamu yonetimi lisans mezunuyum 2. universite olarak ilahiyat okuyorum mezun olacak durumdayim ekpss ye ilahiyat on lisans olarak basvurabilirmiyim

benim araştırmalarıma göre önlisanstan girebilirsin fakat neden lisans var iken önlisans anlam veremedim :)

çunku lisans mezunu olarak kuran kursu ögreticisi olamıyorum ama ön lisans ilahiyat olarak sınava girersem sansım var

anladım benim bilgim sınava önlisanstan girebiliceğin yönünde ama %100 bilgiye sahip değilim inşallah istediğin gibi olur herşey allah kolaylık versin

lısans dıplamonla kpss yada omss gırmedıysen olur sıstemde gozukmesın ama gırdıysen enson dıplomna gozukecegı ıçın olmaz.ılahıyat okumak gayet mantıklı zaten puanları 60-70dır enfazla 50 bıle vardı...

Bir mezuniyet ilahiyat digeri ise kamu yön. lisans

[FONT=sans-serif]arkadaşlar 2012 de ömss kamu yönetimi lisans başvurusunda bulunmuştum şuan tekrar başvurdum fakat bu arada 2. üniversite olarak ilahiyat ön lisans okuyorum ve sınav geçerlilik süresi içinde mezun olacak konumdayım ekpss tercihimide ilahiyat üzerinden yapmak istiyorum takıldıgım mevzu ise şimdi sınava kamu yönetimi lisans mezunu olarak girecegim peki tercih yaparken diyanetin imamlık yada kuran kursu ögreticiligine başvurabilecekmiyim [/FONT]

ekpss birden fazla mezuniyet ve tercih

lisans ilahiyat ve önlisans laborant veterinerlik mezunuyum sınava başvuruda en yüksek olan lisanstan başvuracagımı anlıyorum peki ön lisans olan saglık hizmetleri sınıfından tercih yapabilecekmiyim çünkü tercihide lisans düzeyinde olan tercihlerden yapmama izin veriyor diye biliyorum

ön lisanstan tercih yapabilmem için başvuruda ek olarak belirtmem gereken bir şey varmı

En son mezun olduğunuz eğitim düzeyinden başvuru yapılıyor. yani siz lisanstan başvuru yapabilirsiniz. çünkü lisans-önlisanstan yüksek. öyle bir şansınız yok.

Giremezsin. Mezun olunan en yüksek öğrenim derecesinden girebilirsiniz.

öyle bir kolaylık yok. Ben 2 lisans ve 2 adet de ön lisans bitirdim :)) Lisanstan gireceğim

ebumustafa
Merhaba,

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çağrı Merkezlerinden Alo 183 Sosyal Destek Hattı aracılığı ile sorununuzu kısaca anlatıp verecekleri cevaba göre hareket edebilirsiniz bence.
Hatta sonuç alınca burada yazarsanız; forumdaki arkadaşlar da bilgilenmiş olur.

Herkes mezun olduğu en yüksek öğrenim derecesinden girebilir. Hatta Ön lisans mezunu iseniz ve Lisans tamamlama okuyorsanız mezun olabilecek durumdaysınız Lisanstan girebilirsiniz, ancak lisanstan mezun olduktan sonra ön lisanstan sınava giremezsiniz.

Merhaba
Arkadaşlar ben Ekpss ye ilk defa başvuru yapcam. 10 yıl önce önlisans bitirdim. Ama onun üstüne yani dikey geçiş yaparak Anadolu üniversitesinden lisans bitirdim. Şuan önlisans hakkım öldü mü yoksa devam ediyor mu?
Başvuru yapabilirmiyim önlisanstan.

Lisanstan başvurucaksın. En son mezun olunan dereceden başvurabilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt