Birbirimizle kötü tartışmalara girecek kadar içine sokulduğumuz durum malumunuz..!Bizler iş için aş için bekleyişteyiz.Ancak öyle görülüyor ki bekleyişimiz uzayacak uzadığı gibi de bizi tatmin etmeyecek bir sonuç çıkacak...Öyle görünüyor...Çünkü elinde kadro olan ve bu kafroların tespitini geçen yılın ekim ayında yapmış olan Çalışma Bakanlığı-Dpb şimdi ise kadro arıyoruz deyip süreyi uzatıp 3138 kadro açıklıyor yapılan eylem sonrasında ise kadroların arttırımı için çalışma yapılacağı söyleniyor. Diğer yandan İse Şehit yakını kardeşlerimizin atamalarını yapıyor(Asla karşı değilim yapılsın)...Yani ortada bir hesap var...Maalesef..Bu yazım safi eleştirmek için ya da siyaset yapmak için değil..Kandırılma hissiyatının yoğunlaşması ve duygularımı dile getirmek için yazıldı..Benim tahminim; klavuzun yayınlanması ertelenecek,Kadrolar en fazla 5000 olacak ancak eklenen kadrolar nitelik isteyen kadrolar (mühendis,hemşire,imam gibi) olacak.Yani ben hayal kırıklığı yaşanacağını düşünüyorum..Çünkü dediğim gibi istenilse bir günde kadrolar artardı..Dpb nin elinde kadrolar belli zaten...Bekleyip göreceğiz...Ağustosun 1 inde ya da 2 sinde kesinleşir klavuz ve kadroların artıp artmayacağının akıbeti diyorum.Birbirimize kötü konuşmalar yapmayalım..Bizler iyi organize olabilsek bugün bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik..Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim..