Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS mevzuatına göre sağlık raporunda ne yazması gerekiyor?

rosary

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
6
Iyi günler herkese 2018 ekpss den 88 küsür puan aldım önümüzdeki aylarda atama yapılacak istenen belgeler arasında mevduat hükümlerine göre sağlık raporu deniyor.benim çalışabilir ibareli yüzde 45 raporum var.şimdi benim tekrar rapor almam gerekiyor mu?mevduat hükümlerine göre almam gerekirse
raporda ne yazması gerekiyor.

Ben şahsen bekleyeceğim. Kurumun isteklerine göre hareket etmek daha mantıklı gibi.

Evet dediğin doğru ama sağlık raporunu tekrar almak uzun sürüyo kurum sana bir hafta veya 15 gün süre veriyor o zamana içinde istedikleri şekilde rapor almak sorun olmaz mı

Süre sıkıntı olabilir dediğin gibi ama senin şu an alacağım raporu kesin kabul edecekleri de net değil. En ufak bir ibare veya pürüz için tekrar rapor çıkartmak zorunda da kalabilirim. Eğer bana verilen yasal sürede işlerimi halledemezsem dava açmayı düşünüyorum. Bir de forumda "Durum Bildirir Raporu" diye bir şey okumuştum. Hiç yeni raporla uğraşmadan istenilen şeyleri oraya yazdırabiliyormuşsun ayrıyeten.

Üst Alt