Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Orta öğretim kadro açılımları

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
22GayN.png

j4l6Lj.png

Ya benim anlamadığım şey şu, her tercihte yüzlerce imam-hatip alıyorlar. Bu kadar engelli imam hatip ne yapıyor anlamıyorum.. nasıl bir eksikliktir ki bu al al bitiremediler.. 2 tercihtir bir tane motor teknisyeni kadrosu açılmadı.. sürekli imam-hatip veya sağlık memuru kadrosu açılıyor..

Engelliye layik gorulen kadro hizmetli kadrosu hali hazirda hizmetliyim
Memur olmak icin sinava tekrar girdim 85 puanla acikta kaldim.
Iki atamada toplam memur vhki 400 kusur kisi aldilar bu sinava bosa girdik

7329 nitelik kodunun anlamı şu

YÜKSEK SEÇİM KURULU
Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı kadrolarını tercih edecek adayların
298 sayılı KHK’nın 31’inci maddesi gereğince aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir:
a) Evvelce herhangi bir siyasi partiye üye olmamak.
b) Herhangi bir seçimde bir siyasi parti listesinden aday olmamak.

183 kadro açıktan dindar kesime verilen kadrodur. Memurluk ve diğer bütün adam akıllı kaddrolardan fazla. Ayrıca kalan kadroların en yarısı yine kendi taraflarına gidecek. TORPİL YOK demeyin var. Boş kadrolar açıklanacak ve emin olun çoğu dimn bölümlerinin toplamından olacak ve buna rağmen sonra ki atamada yine din bölümlerine çok yer verilecek.

Bu iki şartı yerine getirebiliyorsan tercih edebilirsin..

ankiloz ben daha önce üyeydim sildirdim bi sorun olurmu tercih yapabilirmiyim

Paranoya daha önce aday olmamak diyor madde de. Tam bilmiyorum ama sildirmis olmak bişeyi değiştirmez bence çünkü üye olmuşsun sonuçta.
Sükût-u Vaveyla
Rica ederim..
Bütün siyasi partilere aynı mesafede olması gereken bir kurum olduğu için personelini de siyasete bulaşmamış insanlardan seçmek istiyor herhalde.

şu kadroya bak yoğunluk hizmetli neyse ben tercih yapacam mecburen hizmetliyi sececem başka şansım yok

@ankiloz

imamlarımız kurum değişikliği yapıp memur oluyorlar kısacası bu :)

arkadaşlar iyiakşamlar ekpss kaç kşi alıcak ve ne zaman tercih yapılıcak kura ile alım varmı. ne zamandan beri siteye girmiyorum yeni girdim bi bilgim yok cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşk

cuxhaven;

16 nisanda başlıyacak 24 nisanda biticek. kura ile alım yapılacak [FONT=Tahoma]- İlkokul/ilköğretim/ortaokul eğitim seviyesinden 470 kişi alınacak.[/FONT]

Elektrik teknisyenleri ne devlet personel başkanlığı 2023 kodunu vermiş ÖSYM de 6013 bu nasıl is

herzaman şu imam hatip kadroları dikkatimi çekiyor her tercihde 1,000 küsür kadrosu var birtürlü dolmadı

Acıyorlarda ne oluyor. bende imam hatıp mezunuyum 3 senedır atanamadım. çünkü diyanetin verdıgı yeterlılık belgesi istiyorlar onu almak ıcınde hafız olmak lazım anladınmı şimdi neden dolmuyor. hersene aynı kadrolar bundan boş kalıyor .

mustafa bey normal sıralamam 3800 dü 81 buçuk puan aldım ilk atamayla bu 2 ci atama sonrası sıralamam kaça düşer düz lise mezunuyum atanamazsam önümden kaç kişi gitmiş olur

ekpss

Haklısın kardeşim sınavı yapıyorlar yapmasına bari alımın önünü acsinlar atanamam korkusuyla uyuyamaz oldum her gün sacma sacma rüyalar görüyorum bitsin artik bu kabus...!!!!

Üst Alt