Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekpss orta öğretim sosyal bilimler mezunuyum. Nereleri tercih etmem lazim?
slm ben ekpss 70 puan aldım orta ögretim sosyal bilimler mezunuyum onkolojik engelli raporum var tercih yaparken nelere dikkat etmeliyim atanma sansım varmı tesekkurler
Teşekkür ederim bu tercihleri yaparken şehir sıralaması önemli neye görele siralamayi yapmam gerekir birde 70 puan ile atanma şansım varmı öncelik kontenjanı yuksek olan yerlerimi secmeliyim
aslında 70 puanla biraz zor çünkü en son atamalara kadar 76 ya kadar düşmüştü atamalar ama çoğunluk kadro olan yerleri yazın derim istedğiniz şehirden başlayın sıralamyı ona göre yapın
şöyle düşün tek66 mesela şuan için ortaöğretimde 2500 kişi falan alıcak sanırım sıralaman önemli 2. atamada bi bu kadar daha aldı ve 3. atamada 1000 kişi aldı diyelim toplam 6000 oldu 6000 kişiden biraz daha sıralaman diyelim 6800 şansın olabilir aldığı kadro sayısı ve sıralaman önemli
Anladım benim sıralama 15153 biraz zor gibi ama şansımı deneyim peki simdi tercih yaptım olmadı diyelim diğer 2 ve 3. Atama için tercih yapalirim degilmi tercih lerim yanmıyor kusura bakma ilkez sınava girdim ve ilkez tercih yapacağım