Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ortaöğretim ile önlisans soruları çok farklı mıdır?

oemre07

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Bu sene ilk defa sınava girdim ortaöğretimde 76.5 puan almışım hiç çalışmamıştım genel yetenek de zorlanmadım 3 yanlış 1 boşum vardı ama genel kültürü yapamadım o yüzden puanım düşük üniversite bitince tekrar sınava gireceğim bu sefer önlisans dan gircem merak ettiğimz önlisans ile ortaöğretim sınav farkı çok mu fazla ve 76 puan ile bir yere atanma ihtimalim kaçtır

Farklı oluyor Kocaman olmasada.
Lise ye 2 Tık çalıştıysan,
Önlisans a 3 4 Tık çalışmak gerekiyor?

2018/EKPSS/LİSE DÜZEY PUANIM(91,61)
2022/EKPSS/ÖNLİSANS PUANIM(77,83)

2019 Nisan da "LİSE" mezunu YHS(Hizmetli) olarak atandım.
2022/EKPSS'ye/"ÖNLİSANS MEZUNU" olarak katıldım.

oemre07 sorulrın zorluk düzeyi hemen hemen aynıdır ama ortaöğretimde atanmak için başvuran aday sayısına bağlı olarak daha yüksek puan alman ve üst sıralamaya girmen gerek. önlisansta ise daha düşük puanla atanabilirsin. Sınava önlisanstan girmek ortaöğretimden girmeye göre kat kat daha çok avantajlıdır. mutlaka önlisans bitirin açıktan da olsa.

Ekpss sonucum nasıl atanabilir miyim sizce

2022 ekpss ortaöğretimden girdim 76.57572 puan aldım başarı puanım 6322 bir yere yerleşir miyim

Genel kültür unu geliştirmeye bak bu puanla bişey olmaz myo okurken ekpss ye de çalış bence yaparsın

bence fark eder lisansla onlısansda fark eder eğitimine gore daha zorlayıcı sorular sorarlar. Gırenlerın sayısı atanmanda sorundur ama sorularda sorun dıploman yukseldıkce yukselır . :)

adamlar egıtım sevıyesıne gore kıtleyı daha basarılı daha az basarılı dıye ayırıyor ona gore zorlayıcı sorular sorar elemek ıcın.

Üst Alt