Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS puan net karşılaştırma tablosu

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Forumda bulabildiğim sonuçlardan derledim.
Ortada dolaşan "50 + (NET * Standart sapmalı puan) " formülüne göre, Genel Kültür daha çok puan vermiş.

38vblA.png

yazdığınız pek anlaşılmıyor ya da erişim olmuyor tekrar yazar mısınız

Siz lisanstan girmiştiniz. Sizin bu rakamsal bilgilerden çıkartabileceğiniz bir sonuç yok. Lisans ile Ortaöğretim rakamları çok farklıydı.

OOO O ZAMAN BEN KESİL 80 ALDIM ağa :D inşallah

hmm anladım peki lisans için hesaplama yok mu biz yetim miyiz yahu...:D

meralmiz;

valla kardeşim yetimmisiniz bilmiyorum ama sizin için çok zor olduğunu duydum umarım kazanırsın kardeşim.

meralmiz;
Siz hesaplayın mesela. Her şeyi başkasından beklemeyin :D Forumu gezerek verilen bilgiler ışığında verileri toplayın bana verin ben tablo yaparım.

mustafa bey:
mesela ne gibi bilgi istiyosun ?

sedat gedik bey ne açıdan zor olduğunu biliyosunuz atama mı sınav mı

atama kardeşim. linsanslarda 2012 de atama bekleyenler var. yani 2012 de okuyupta sınava girip ve sınavı kazanıp atanan ve bu sene bu şahısların mezun olanları var. öncelikli onların.

niçin öyle ki kardeşim sonuçta 2012 sınavı geçerliliğini yitirmedi mi 2014 sınavı geçerli artık ama Allahtan ümit kesilmez.............

Elhamdülillah tabiki Allah'tan ümit kesilmez. ama milli eğitim bakanlığının düzenlediği çalışmalar böyle... bak şimdi bizde ilk okul mezunlarını ve bu sene mezun olacak olan kardeşlerimizi bekliyoruz kuraya giricekler...

elbette kardeşim ama saçma değil mi 2012 ile hala alım olması o zaman 2014 sınavına neden gerek duyuldu ki yanlış mıyım

85 civarı bir puan bekliyorum +-1 oynar ama fazla oynamaz yani atamam çok aşırı zor ama genel yetenek ben kiminle konuşsam genel kültürden daha az yapmışlar

hayırlısı ola inşaallah hepimiz (hak eden) kazansın Allah kimsernin emeğini zayii etmesin..((AMİN))

Ali_Gs;

3000 kişiden sonra benimde umudum gitti 25 -27 genel yetenek , 15 genel kültür netim var bende 85 civarı bir şey bekliyorum millet mat yapamıyor gene lkültürün daha çok puan getirmesi çok saçma

gncali;

benimde öyle bişey 27-28 genel yetenek doğrum var 17-18 genel kültür doğrum var gerisi yanlış ya en aşağı 40 net oda 85 yapar ama 3000 kişiden sonra bırak 85 leri 90 lar kendine zor yer bulur gibi

Ya bu 2 yil icersindemi 3000 kisi alacaklar yoksa ilk atama mi 3000 kisi alacaklar eger ilk atama 3000 kisi ise tepkiler felanda olursa bu sayi artar gibime geliyor..86-80 netlerine 2. ve 3. atamalarda sansi olabilir..

bizimde tek umudumuz ikinci bir atama yapılması zaten

benim anlamadığım genel kültür genel yetenekten nasıl daha fazla puan getiriyor ? mat hep fazla puan getirir öyle değil mi sencede? ya ösym nin tüm sınavlarında mat ortalaması düşüktür

bende öyle biliyorum ama abimizin yaptığı sadece bir tahmin gerçek olcak diye bişey yok

çok değil 5 tane daha tarih yapsak rahattık aslında sorularda basitti ama tarih kötü benim vasat

gncali;

ya sen bide bana sor biraz çalışılsa yapılabilecek sorulardı ama ben tarih zordur nasıl olsa yapamam diye hiç çalışmadım neyse sağlık olsun ne yapalım

aynen bende öyle sınavım kötü geçse üzülmezdim ama bu kadar kolay olunca insan kafaya takıyor ya ösym hala açıklamadı tuhaf :confused: bir arkadaş sınav kağıdının üstünde ösym sınavları 10 gün içinde açıklanır diye yazdığını söylemişti

ben de anlamadım ne zaman açıklarlar dün ösym kura ile ilgili bi açıklama yaptı acaba onlarla berabermi açıklarlar?

katsayısı en yüksek alan matematiktir, sınava girenlerin yüzde 90 matematikten ya 0 ya 1 netle çıkacaktır.

magus2120;

siz hangi kategoriden girdiniz sınava?

Osym 'i rayan oldumu Ekpss ne zaman açıklanır :(

Gerim Gerim Gerildim ya

arıyozda sallama cevap veriliyor zaman buldukca arayın ..

Üst Alt