Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
meralmiz;
Siz hesaplayın mesela. Her şeyi başkasından beklemeyin Forumu gezerek verilen bilgiler ışığında verileri toplayın bana verin ben tablo yaparım.
atama kardeşim. linsanslarda 2012 de atama bekleyenler var. yani 2012 de okuyupta sınava girip ve sınavı kazanıp atanan ve bu sene bu şahısların mezun olanları var. öncelikli onların.
Elhamdülillah tabiki Allah'tan ümit kesilmez. ama milli eğitim bakanlığının düzenlediği çalışmalar böyle... bak şimdi bizde ilk okul mezunlarını ve bu sene mezun olacak olan kardeşlerimizi bekliyoruz kuraya giricekler...
85 civarı bir puan bekliyorum +-1 oynar ama fazla oynamaz yani atamam çok aşırı zor ama genel yetenek ben kiminle konuşsam genel kültürden daha az yapmışlar
3000 kişiden sonra benimde umudum gitti 25 -27 genel yetenek , 15 genel kültür netim var bende 85 civarı bir şey bekliyorum millet mat yapamıyor gene lkültürün daha çok puan getirmesi çok saçma
benimde öyle bişey 27-28 genel yetenek doğrum var 17-18 genel kültür doğrum var gerisi yanlış ya en aşağı 40 net oda 85 yapar ama 3000 kişiden sonra bırak 85 leri 90 lar kendine zor yer bulur gibi
Ya bu 2 yil icersindemi 3000 kisi alacaklar yoksa ilk atama mi 3000 kisi alacaklar eger ilk atama 3000 kisi ise tepkiler felanda olursa bu sayi artar gibime geliyor..86-80 netlerine 2. ve 3. atamalarda sansi olabilir..
benim anlamadığım genel kültür genel yetenekten nasıl daha fazla puan getiriyor ? mat hep fazla puan getirir öyle değil mi sencede? ya ösym nin tüm sınavlarında mat ortalaması düşüktür
aynen bende öyle sınavım kötü geçse üzülmezdim ama bu kadar kolay olunca insan kafaya takıyor ya ösym hala açıklamadı tuhaf bir arkadaş sınav kağıdının üstünde ösym sınavları 10 gün içinde açıklanır diye yazdığını söylemişti