Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS puanım 73.7. Bu puan ile atabilir miyim?

Adonishector

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba 2022 de ilk defa ekpss sınavına girdim ortaöğretim 73.7 puan aldım meslek lisesi tesisat bölümü mezunuyum 2111 nitelik kodu ile 45 kadro açıldı benim branş sıram 41 sizce atamam olurmu 30 tercihimi bu şekilde yaptım

Ekpss branş atama

Arkadaşlar merhaba 2022 de ilk defa ekpss sınavına girdim ortaöğretim 73.7 puan aldım meslek lisesi tesisat bölümü mezunuyum 2111 nitelik kodu ile tesisat bölümünden 45 kadro açıldı benim branş sıram 41 sizce atamam olurmu 30 tercihimi bu şekilde yaptım

Adonishector

Siteye Hoşgeldiniz,

Matematiksel olarak kesin atanmanız için (yazdıklarınıza göre) Branş sıralamanızın 30 olması gerekirdi ama yazdığınız tercihlerde yığılma olmazsa atanabilirsiniz. (Tercih sayısı 45 olsaydı, yine kesin atanırdız diyebiliriz ama öyle olmadığını yazmışsınız.)

Siz elinizden geleni yapmışsınız, bu saatten sonra geriye sonuçların açıklanmasını beklemek kalmış.

Hakkınızda hayırlısını dilerim;
Bol şanslar..

Hoşbuldum friends
Öncelikle soruma ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim bir kaç ekpss hocalarına sorduğumda atama durumumun %80 olacağını söylemişlerdi dediğiniz gibi keşke 45 tercih hakkımız olsa peki sizce atanma durumum olasılık olarak yüksek mi

ekpss 2024 barajı kaç puanla kapattı? bilen var mı?

@Nugre.fr,
her sınavda 5 puan artıyor ya 75 ya 80 dir kesin :D

@Adonishector,
hocam bölüm ve kadro sayısına göre değişiyor düz memurluk veya hizmetlide 90 alman lazım oda en düşük (ortaöğretim)

oha ya oldu olacak 100 yapsınlar baraj diye birşey kalmasın bari

Üst Alt