Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS - raporun sürekli veya belli bir süre dahilinde olmasının farkları..?

ersenmutlu

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ;
yeni 2 yıl süreli engelli raporu aldım % 50 raporda süreğen (kronik) alanı işaretli

sınava girebiliceğim bilsini öğrendm fakat eğer kazanırsam atamam gerçekleşirse raporun süresi bittikten sonra ne olucak

bilgi verirseniz cok sevinirim.

Atandigin kuruma göre rapor istenme durumu degisebiliyor. Sürekli de olsa, süreli de olsa atandigin kurum yeni bir rapor cikartmani isterse yine alman gerekebilirrapor. Okudugum ve bildigim kadarini yazdim. Kurumlara bagli yani. Yeni rapor isteyende vaaar, istemeyip sürelide olsa kabul eden de var.

atandığım kuruma gittim arkadaşlar atamanı yapıcaz fakat raporun süreli süresi bitince yenisini getirmen lazım dediler eee ya hastane raporumun oranını düşürürse 40 ın altına inerse nolcak iştenmi atıcaklar bilgisi olan yardımcı olabilrse çok sewinirim .

engelli olarak kamuda istihdam edilipte çalışma süresi içinde engelli raporunun süresi bittiğinde ve şahıs bu raporu uzatmadıgında . uzatamadıgında yada oranı %40 ın altına düştüğünde engelli memur işten atılırmı böyle bi hak varmı süreç nasıl ilerler bilgi sahibi arkadaslardan yardım bekliorm

Her şeyden önce raporun bittiğini asla dile getirmeyin... Eğer birileri sizden yeni rapor isterse, almaya çalışın. Alamazsanız, bırakın kararı kurum versin! Eğer aleyhte bir karar verirlerse, konuyu idare mahkemesine taşırsınız. Argümanlar basit: 1- Memur olurken raporum vardı, kazanılmış hakkımdır, işime son veremezsiniz. 2- Eğer rapor oranımın düşmesi sorunsa, kadromu sakat statüsünde çıkartıp sakat-olmayan statüsüne aktarın.

Üst Alt