Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınavı için hastane raporumu nasıl güncelleyebilirim?

Yasin.zkul

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba,
Benim aklımı kurcalayan bir soru var bu nedenle size danışmak istedim (yazım hatalarım varsa şimdiden kusura bakmayın.) Öncelikle 2020 yılında EKPSS sınavına başvururken o yıla ait %80 oranlı hastane raporumla başvurdum ancak 2022 yılında tercihim Denizli il milli eğitim müdürlüğünde hizmetli olarak çıktı. Oraya evrak vermek için o dönemde yeni olan %53 oranlı raporla ilgili kuruma gittik. Biz oraya yeni raporla gidince "Onay geldikten 10 gün sonra oğlunuzun nerede işe başlayacağını bildireceğiz telefonlarınızı açık tutun." diye söylediler. Ancak bizim adresimize gelen bir tebliğat ile benim memurluk atamamın yeni hastane raporundaki tutarsızlık yüzünden iptal edildiğini ve hiçbir hak iddia edemeyeceğimizi bildirdiler. şimdi hastaneden %63 oranında süresiz rapor verdiler onu başvuru günü ösym sınav koordinasyon merkezine yeni raporla güncelletirecek miyiz yoksa raporu bir dilekçe ile ösym'ye Ankara'ya mı postalayacağız ya da çağrı merkezine telefon edip bilgilerimin güncellenmesini mi talp edeceğim? şimdiden cevaplarınız için teşekkür eder iyi günler dilerim.

valla rapor yenileme işi çok sıkıntı ustam benim yüzde 44 engelli raporum yüzde 24 e düştü 3 kere heyete girmeme rağmen 40 ı bir türlü geçemedim o yüzden sende beni gibi midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmussun....

ben sana net birşey söyleyeyim:
ben tepecik eah'den başlangıçta %80 oranında 2 yıllık bir rapor verdiler ancak 2 yıl sonra %53 oranına raporum düştü. Devlet benim bu yüzden atamamı iptal etti ve ümidim kesildi ancak 19 eylülde bu sefer bozyakaya gittik raporun sürekli değiştirmekten sıkıldığımı ve hiçbir haktan faydalanamadığımı anlattık ve 22 eylülde raporum e-devlet üzerinden %63 oranında süresiz rapor verdiler ve benim ümidim bir nebzede olsun arttı ve şimdi ekpss 2024 sınavlarına hazırlanıyorum pardon da ne alaka bu benim gibi midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşsun da raporum %24'e düştü de bilmem ne de... Ben ne yapsadım, işkur'a iş başvurusunda bulunmak istesemde adam akıllı iş vermiyorlar orada da asgari ücret maaş veriyorlar o maaşta brüt 13 bin 415 lira, net 11 bin 403 lira. o tepecik hastanesi heyet kurulu bizim gibi engellilere rapor konusunda oyun oynuyor. her türlü hakkı yiyorlar doktorlar neymiş biz yönetmeliğe uygun bir şekilde hareket etmek zorundayız da bilmem ne de... bu arada ne demek istediğinde haklısın bu devlet ekpss atamalarında benim atanma hakkımı iptal edip yerine torpilli memur çalıştırıyorlar. biz illa bu düzen uyarsak biz bir ölü sayılırız bu devletin önünde. (söylediklerim için şimdiden kusura bakmayın ben de atanabilirsem hakkımı kimseye ye-dirt-mem! bunu da böyle bilin.

Yasin.zkul

size birşey sormak istiyorum bende sizin gibi 2024 ekpss ye hazırlanıyorum ve raporumun süresi sınavdan
2 ay sonra bitiyor ve tekrar almak için başvuracağım raporum da yüzde 40 acaba başka bir tanı girerlerse veya tanı yüzünden raporum yükselirse atama filan iptal olur mu ki
sizin engel grubunuz filan mı değişti neden iptal olduki tam nedeni nedir hocam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yapılan işlemde sıkıntı yok başka bir durum vardir

80. 53. Düştü diye sıkıntı çikmaz başka bir durum vardır kulavuzda yazıyor 40. Altına düşmedigi sürece birşey olmaz

Üst Alt