Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınavı "Lise Zihinsel" ile "Önlisans Zihinsel" sınav soruları bakımından fark?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
EKPSS sınavı "Lise Zihinsel" ile "Önlisans Zihinsel" sınav soruları bakımından fark?

Ne gibi fark vardır 2 sınav arasında?

Bilgisi olan varmıdır?

(Önlisans mezunu olarak girecem sınava ben)

Son düzenleme:
Ne gibi fark vardır 2 sınav arasında?

Bilgisi olan varmıdır?

(Önlisans mezunu olarak girecem sınava ben)

zihinel gruptan girenler yüzde 90 memur olma garantileri var ....

Bu arada EKPSS 2022 sınavına "önlisans" mezunu olarak kaç kişi katılacaktır? Geçen sınavlarda kaç kişi katılmıştı bilgisi olan varmı?

ayDÜNYAvazo

çevremde ne kadar zihinsel engelli varsa hepsi memur oldu ve yüzde 80 iş yapamayacak durumda olan kişiler...
devletimiz ne yazık ki iş yapabilecek olanı değil puanı yüksek olanı işe alıyor herşey puan demek değil malesef...

ben o tip olup işe giren hiçbir iş yapmayan ama haybeye maaş alanlara bankamatik memuru diorum...

Bir sorum var.

Bu arada EKPSS 2022 sınavına "önlisans" mezunu olarak kaç kişi katılacaktır? Geçen sınavlarda kaç kişi katılmıştı bilgisi olan varmı?
GEÇEN YILLARDA "ekpss" ye önlisans mezunu olarak sınava katılan varmıdır?

EKPSS 2022 sınavına kaç kişi "önlisans" mezunu olarak katılacaktır? Geçen yıllarda bu sayı kaçtı?

Üst Alt