Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınavı ne zaman yapılacak?

incimercan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ekpss kaç yılda bir yapılıyor ? önümüzdeki ekpss ne zaman yapılacak?

2016'da yapılacak. 2 yılda bir yapılıyor.

KPSS gibi EKPSS de 2 yılda 1 kez yapılıyor.
2016 yılına kadar bir değişiklik yapılmazsa tekrar sınav olacak.

teşekkürler.....

normal kpss ile atanırsam haklarımdan yararlanabilir miyim ? vergi indirimi vs..

Tabii ki vergi indirimi ve erken emeklilik haklarınız olur en az % 40 rapor alırsanız eğer.

İnşallah biz de çok isteriz almanızı. :)

Ya ben açıktan ortaokul okuyorum bu sınav zamanına kadar bitiremessem ilkokul mezunu olarakta girebiliyormuyum

Evet kuraya katılabiliyorsunuz.
Ama inşallah okulunuzu bitirirsiniz.
Şansınız daha fazla olur

Inş. Bu senekini kaçırdık 8 ders kaldı 3 sınav var vermem lazım o zamana kadar

Arkadaşlar 2016 EKPSS için semtim de bulunan 2 büyük kitapçıya uğrayıp EKPSS konu anlatımı ve soru bankası sordum. Abi 2016 EKPSS 'si için 2015 'de çıkar kitaplar dedi. Yardımcı olun lütfen, şimdiden başlamak istiyorum çalışmaya. Bu sene 2 yıllık üniversitem bitiyor.

2015'te ekpss var mı? Ne zaman bilgisi olan var mı?

2015 te ekpss varmı ne zaman bilgisi olan varmı.?

kısa ve öz 2016, sanava rahatca çalışabilirsiniz :)

İşteGidiyorum;
siz okulunuza odaklanın sonra eğer çok istiyorsanız kpss matematik matematiğiniz de varsa türkçe çalışın derimve tarih konularını çalışmaya başlayın malum konuları kapsamlı ve fazla soru geliyor çok çok farklı değil kpssden bu yüzden internetteki pdflerden çalışa bilirsiniz. zaten uzun bir zaman var 2015te bir değişiklik yapmazlarsa 2016 ya kadar rahat rahat yetişir diye düşünüyorum

Evet 2016 da yapilacak inşallah bir değişiklik olmazsa...eğer KPSS ye çalıştığınız kaynaklarımız var ise bunlarla da ekpss te çalışabilirsiniz aslında ben öyle yapmıştım o zamanlar tabi ekpss kitapları çok yoktu...

Ortaöğretimler, Matematik1'in en temelini ve tarihte inkılap tarihini çalışırlarsa çok iyi olur. Aynı şekilde anayasanın en temeli ve güncellerden 2014-2016 yılındakilere ağırlık verseler yeterli olur.

Bu ekpss kayıtlari ne zaman başlar 2016 için

bekone;

2016 yılına hayırlısıyla girelim kişi sayıları için eylemlerimizi yapalım ondan sonra tarihi belli olur ;)

ömss

slm arkadaşlar ömss ne zaman? cevaplarınızı bekliyorum :)

o artık ekpss oldu diye biliyorum
2016 da yapılacak yenisi

ekpss sınavı

arkadaslar bu ekpss sınavları 2 yılda birmi yapılıyor??

Merhaba. Universite ogrencisiyim bankacılık okuyorum ve %40 raporum var bu yıl mezun olacagim ama e kpss konusunda pek bilgim yok kura nasil oluyo yada ben katilabilir miyim ? Yoksa sinava mi girmem gerekiyor ? Yardimci olursaniz sevinirim...

Lise Mezunları,2 yıllık Önlisans ve 4 yıllık Lisans mezunları için kura usulü olmaz.Bu mezuniyete sahip engelliler sınava girerler ve aldıkları puanlara göre kurumlara yerleştirilirler.Sınav e-kpss olarak geçer ve her mezuniyet için ayrı ayrı sorular sorulur.

Üst Alt