Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınavı ortopetik engelli sınav seçimi görme-işitme

Dor93

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Sınava için işitmeye veya görme engelli seçeneklerinden birini seçim sınava giriyormuşuz.Hangisini tercih etmek daha yararlı olur ? sorular farklı ve ortaöğretim işitme engelli sorularını çözdüm 2012 sınavının sorular aşığı kolay geldi ama görme engelli soruları biraz daha zor geldi.

Hangisini seçmemi tavsiye edersiniz ?

hangısını begendıysen ondan verelım:cool:

Dor93;

Ciddi cevapları beğenirim konuyla ilgili.Ciddi bir cevap verebilecek biri misin ?

admınım su profilı saga alsakta kımın ne hastalıgı var bı gorsek ve de hastalık bolumune yazmak mecbur olsa boyle sorular boyle cevap vermesek ıyı olmazmı?

engelınıznekı onu yazın once..

ben de tam tersi görme engellilerin sorularının daha kolay olduğunu duymuştum. Şimdi bu durum çok göreceli tabi, zorluğu kolaylığı kişilere göre değişir. Siz bunlara göre hesap yapmayı bırakıp engeliniz neyse adil bir şekilde o gruptan sınava girin ve tabi girmeden önce biraz da çalışın.

engeline göre sınava giriyorsun keyfi değil böyle mantıksız soruya mantıksız cevaplar gelmesi normal..engelini söyle bizde sana hangisine gireceğini söyleyelim

Ilk defa duydum engel türünegöre degilde; secmece ve keyfi engel türü sorusunu secip sinava girmeyi. Allahim yarabbim

Engel sol el bilekten yok.Fakat görme,işitme ve zihinsel engel olmasına rağmen fiziksel engelliler için yok

bipolar bozukluk hastasıyım hagi kategoriden girecem. raporumda zihinsel yazıyor

genel gorme iştmeden gıreceksın zten sadece oö.ö.l.lisans soruları fraklı zorluklarda.

Arkadaşım bir çok engel durumun olabilir yalnız raporunda hangisinin oranı yüksek ise o gruptan girersin sınava öyle sen seçemiyorsun kafana göre ...

bende şizofreni hastasıyım raporumun arka kısmında özür gurubunda zihinsel işaretlenmiş hangisinden girecegim

paranoya engelin % kaç zihinsel işraretliye zihinselden girersin

Üst Alt