Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınavı tercihleri geçti mi?

enderaktif

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

2014 Engelli personel yerleştirme klavuzunda 4.1 maddesi dikkatimi çekti.Konuya zayıf olduğum için af buyurun tercihleri sınavdan öncemi yapmamız gerekiyor.Ben sınava katılcam ama belirtilen tarihler 27 ocak-3 şubat tarihlerinde tercih yapmadım konuyla ilgili bilgi verirmisiniz

4. TERCİHLERİN YAPILMASI İLE İLGİLİ İŞLEMLER
4.1 Adaylar tercihlerini 27 Ocak-3 Şubat 2014 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye
gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri 3 Şubat 2014 gecesi, saat 23.59’da sona
erecektir.
4.2 Atama yapılacak ortaöğretim düzeyi kadrolar Tablo-1’de, ön lisans düzeyi kadrolar Tablo-2’de, lisans
düzeyi kadrolar Tablo-3’te gösterilmiştir.
4.3 Tercihlerinizi yaparken, kadrolar için “Aranan Nitelikleri” gösteren sütunlardaki koşulları dikkatle
incelemeniz ve size uyup uymadığını belirlemeniz son derece önemlidir.
Devlet Personel Başkanlığı tarafından bu kılavuzda düzenlenen “Başvuru Genel ve Özel Şartları”nı
(Madde 2) mutlaka okumanız ve tercihlerinizi yaparken bu uyarıları da göz önünde tutmanız gerekir.

Bu kılavuz geçmişe ait.Benim bildiğim sınav sonuçları belli olduktan sonra atanma olacagı zaman yapılıyordu...

Bu kılavuz en son yapılan ÖMSS tercihi için hazırlanan bilgidir. EKPSS için henüz bir kılavuz yayımlanmadı

tesekkür ederim büyücü,

prosedürü bilmediğimden bir de 2014 ömss adı altında son günden bahsettiği için endişelendim.

tesekkürler ESHAT bey

Üst Alt