Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sisteminde bilgi güncellemeleri gerçekleşti

suy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar!!ekpss ile iklgili dilekçe verip te sonuç bekleyenlere müjde:09/04/2014 tarihi itibariyle bilgiler güncellenmiştir.önemle duyurulur....

sizin ne olark güncellendi. bnm 2-3 gün önce düzeldi.

Benim engel grubu olarak ortopedik engelli yazmışlardı şimdi işitme diye düzeltmişler.

benimde kronikti..işitme olarak değiştirdim işitmenın olduğu yerde oran yazıyormu sizde genel 47 işitme -- şeklinde bende kiminde oran yazıyor kiminde --- şeklinde

herkesin dilekçeleri kabul gördüyse engele eğitim düzeyine göre başvuru sayısını verirler belki haftaya sınav yerleri belli olacak bir umut sayıyı verirler

Benim değişiklik yapılmıyor.Raporun süresi dolduğunda yenilemiştim, engel durumumda değişiklik olmadığı için değişiklik yapılmıyormuş . inşallah sorun yaşama daha sonradan.

bende tüm vücut engeli 46 yazmışlar ama iştmede ---şeklinde yazmışlar

Bir sorun olacağını sanmıyorum ama yinede gerekli yerlere sormak lazım...

Ben pc den kayıt yaptırdım engel grubunda sürekli yazıyor herhangi bir engel grubu yazmıyor ...

Tam vücut engel oranı yazıyor ama durumlar Bedensel(Ortopedik)--- şeklinde.

o zaman herkesin aynı girdiği kısmın oran yazılmamış..bio sen hangi gruptan giricen bu durumda :D

:D genel grup ilk sınav bundada aynı gruptan girersiniz sıkıntı yok olmaz dedi ösym ile görüştüm...

ben aradım şimdi 2012de girdim dedim yüzde oranım değişti dilekcede attım siteye yansımadı hiçbirşey oranım hala görünmüyor dedim bi sorun teşkil etmez dedi arkadaslar rahat olabilirsiniz o konuda.

Üst Alt