Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası 2. atamalar tahmını ne zaman olur?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben 87 aldım sıralama 1301 ılk tercıhlerde ful ankara yazcam olmassa 2.tercıhlerı beklıcem sabırlıyımdır ıkıncı tercıhlerdekı alımların puanına baktım ankara 85 ve altı genelde o yuzden 2 tercıhlerı sabırla beklıcem

Bende aynen 2 atamaları bekliyorum puan onu gerektiriyor brnce 2 atamalar da puanlar geçenki gibi 80 lere iner ben geçen sene liste almıştım inceledim dün 2. Atamalarda ceza tevkifevleri ankara sincan 79.5 la almış

Memur

Bir aksilik olmazsa ikinci atamalar 2015 yılının ilk ayında olur. İşe başlamanız vs. 1-2 ayı bulur. Geçen seferki gibi puanlar 80'e, nitelikli kadrolar ise 75'e kadar düşer diye düşünüyorum.

bence ortaöğretim için 4-5 bin arası bir kadro açıklanırsa puanlar 82 83 seviyesine kadar inebilir herşey açıklanacak kadrolarda bitecek

Haklısınız geçen senelerde toplam 6 bin ortaöğretimden memur alınmıştı sanırım. Puanlar 2.atamalarda 80'ler, 3. atamalarda ise 70'lere kadar düştü. Ama 3. atamalarda sadece hizmetli kadrosu açıldı diye biliyorum.

EKPSS ilk atamada lisans düzeyindeki arkadaşlar 60 puan ve altı alanların şansı nedir

ben şahsen ilk 3000 kişilik atamda şans görmüyorum ama sonra ki atamalar olacakmı onda şansımız olurmu merak ediyorum açıkçası....yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar...

al benden de o kadar.Bu sınavda yattık bende sıralamada 18 bindeyim ama benimde şansım az olarak görüyorum.Artık önümüzdeki sınavlara bakıcağız.:cool:

KPSS kalkıcakmış 2016 da Ekpss de kalkarsa daha nasıl şansımız olucak ?

Üst Alt