Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası atamalarda engel gruplarına dair bir kısıtlama olacak mı?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaslar ekppps yapıldı sonuçlar açklandı herkezin puanı belli ben ruhsal duygusaldan 69.05 aldı şimdi tecihler başlaynınca benim merak ettiğim durumlar var
-tercih yaparken örneğin bir memur kadrosu lise mezunları başvurabilir denilirse bu işe şu engel grubu başvurabilir bunlar başvuramaz gibi ozel şartlar oluyormu örnek ortapedik engelliler başvurabilir ruhsal duygusallar başvuramaz gibi durumlar oluyormu (olmamas gerekmezmi çunku ösym bize siz ruhsal duygusalsınız diye size biraz kolay sorayım diye bizi ayırmadıki herkeze sordugu soruyu bize sordu genelleme yaptı bu haksızlık değilmi)
aslında biraz kolay sorsaydı iyi olurdu ancak 69.05 alabilmişim

-ayrı bir konu meslek lisesi tesviye bölümü 2012 de alimi yapıldımı bilen varmı
-69,05 ile ruhsal duygusal tesviye mezunuyum atanma şansım bir ihtimal varmı yoksa imkansız ötesi bir mucizemi

bu konuda bilgisi olan kimseler yokmu güncel

Özel sektorde o sikinti var ama devlette yok bende bipolar raporu aldım ogretmen atamasi bekliyorum

Üst Alt