Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası için bir kaç soru..?

Dor93

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
1:Sınav ne kadar sürede açıklanır
2:Tercih ve atama ne zaman yapılır
3:Memur olarak atanan kişiye 2 maaş ikramiye varmış doğru mu ?
4:Memur maaşı ne kadar bilen var mı ? Her sitede birbirie yakın fiyatlar var ama fakat yorumlarda yazanlar daha az maaş alıyor.
5:Lojman ev imkanı var mı ev bulana kadar yeni gidilen şehirde

Şimdiden teşekkürler

1- ÖSYM son yıllarda yaptığı sınavları bir haftada açıklıyor yani 5 mayıs 2014 gibi açıklanabilir..

2- Tercih klavuzu sonuçlar açıklandıktan sonra bir ay içinde yayınlanır tahminimce haziran başı olabilir

3- memur olarak atanan kişiye Harcirah verilir. ne aman verileceği saymanlık ile ilgili bir durum.. öne ödeme gibi bir şey diyorsanız tam olarak öyle değil.

4- memur maaşı - Çalışılan kuruma göre - mezuniyetinize - sigortalı bir geçmiş çalışma günleriniz olup olmadığına - evli - bekar - çocuklu çocuksuz hatta Yabancı dil bilgisi gibi konulara göre değişkendir.

5- Ülkemiz Lojman zengini olmasına rağmen yeni memura kolay kolay Lojman çıkmaz.. + Lojmanda yaşayan memurda süresi bitse de çıkmaz. Lojman konusunda hiç umutlanmayın

Çok sağol.Ben lise mezunu yabancı dil ve iş tecrübem yok tahminen en az ne olur maaş

1700 civarı alırsın ortalama ( eş coluk cocuk durumlarında ne eklenir bilgim yok)

önlisans sağlık teknikerliği mezunu olacağım bu sene fakat okullar haziranın ortasında bitiyor. ilk atamaya yetişemez miyim ?

2012 ilk atamalar temmuz gibi yapılmıştı. inşAllah bu seferde böyle olur ve atanırım.

Bizim bölümden normal atananlar 2400 ile işe başlıyor. ilk ayda 4800 Tl maaş alan arkadaşlarım var. ne kadar tanıdığım yeni memur varsa hep ilk ay çift maaş aldılar. bizdede öyle olacaktır.

Eğer olur da kazanırsak gittiğimiz ilde geçici konaklamak için öğretmen evi , misafirhane vb. yer varsa geçici olarak faydalanabiliyor muyuz , ev kiralayana kadar ?

Merhabalar

yer var ise konaklayabilirsiniz , fiyat tarifesi kurum personeli olmayanlara farklı uygulanır, konaklama süreleri de belirlidir tek seferde 15 gün - 20 gün konaklamaya izin veren misafirhaneler de var , atamanız olur ise zaten belli bir süre var o sürede bu meseleleri halledersiniz

engelli emekli giremezmi sınava maaşı kesilirmi

Engelli Emeklilerin Memur olarak atanmaları durumunda kimlerin maaşının kesileceği kimlerin kesilmeyeceğine dair Forumda daha önce açıklayıcı bir Konu açılmıştı, Standart memur olarak atananların emekli maaşı kesiliyor kısacası

başvuru geçti zaten karatas . girebiliyorlar diye biliyorum ama emin değilim.

sonbahar.44;

Sadece şimdiden öğrenmek istedin.Evet kazanıcam.2010 sorularından sadece 5 yanlış yaptım deneme olarak geçmiş soruları çözerken.

Dor93;

hadi hayırlı olsun bakalım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim yardımcı olur..

sonbahar.44;
hacı 2010 çıkmış sorularını bulamadım sana zahmet bana linkini atarmısın

Üst Alt