Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrasındaki süreçleri nasıl ve nereden takip edebilirim?

orndrk08

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bir sorum olacak şimdi ben ekpss girdim sınavdan sonra ne gibi bi yol izlemeliyim yani sıradaki adımlar nelerdir, tercihmi yapıcam ne yapıcam hiç bi bilgiye sahip değilim.bunlar hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bilgi verebilise çok memnun olurum.Teşekkür ederim iyi günler.

Beklemek. :) Şaka bir yana atamalar aralık ayında yapılıyor, tercihler de hemen öncesinde alınıyor. O zamana kadar beklemekten başka bir çaremiz yok. Zamanında sesimizi çok duyurmaya çalıştık hem atama sayılarının hem de kontenjanların artması için ama destek veren çok az oldu.

yani aralık ayında tercih yapıcam ösym sitesinden ve ona göre atanıcam doğrumu anladım başka bi işlem yok dimi? bir şeyi kaçırmayalım da :)

Şu anki programa göre evet sadece aralık ayını bekleyeceğiz sabırla ama olur da erken bir atama olacaksa ÖSYM'nin sitesinden duyuru yaparlar. Yine de ne olur ne olmaz ara ara orayı da kontrol etmenizi öneririm. Burada da konusu açılır.

Rica ederim, ne demek.

Üst Alt