Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuç açıklanma tarihi ve puan hesabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hnr

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba, sınav iyi kötü tamamlandı, çoğumuzun üzerinden büyük bir stres kaynağı kalkmış oldu. umarım herkes hak ettiği sonuçlarla karşılaşır, herkes için hayırlı olur. sınav sonuçları 17 Aralık’ta açıklanacak. tabi olağanüstü durumlar, önceden belirlenmiş bu takvimleri etkiliyor, daha erken veya geç açıklanma ihtimalini unutmamak gerekiyor.

puan hesaplamak için aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz.

https://ekpss-puan.hesaplama.net/

düzey kısmında, ortaöğretim, önlisan, lisans seçeneklerinden hangisine girdiyseniz işaretleyip, genel yetenek ve genel kültür alanlarında hatırladığınız doğru ve yanlış sayılarını kutulara yazıp, hesapla butonuna bastığınızda yaklaşık puanınız üst kısımda sizin için hesaplanacaktır.

sonuçların kesin değil, ama yaklaşık bir sonuç olacağını unutmayın, çünkü hesaplamayı etkileyen faktörleri göz ardı etmemek gerekir. örneğin herkesin işaretlediği kolay bir soruyla çok az kişinin doğru cevapladığı zor bir sorunun getirisi farklıdır.

https://www.engelliler.biz/forum/en...0-ekpss-de-hatirladiginiz-sorular-var-mi.html

bu gibi başlıklar altında, çıkmış soruları arkadaşlar yazıyorlar. bu başlıklar, soruları ve cevaplarınızı hatırlamanıza yardımcı olabilir.

şunu unutmamak gerekiyor; puan her şey demek değil, sıralama önemlidir, alım yeterli olursa düşük puanlılar bile atanabilir.

umudunuzu kaybetmeyin.

hnr

Merhabalar. Umarım herşey istediğiniz gibi gider. Bu sene 6000 alım yapılacak ve 2000 civarı ortaöğretim alım sayısından bahsediliyor. Sizce atanır mıyım fikrinizi almak istiyorum. Netlerimi tam olarak hesapladığımda sitede 93 puan çıkıyor. Hizmetli memur farketmeksizin tüm kadroları yazmayı düşünüyorum. Düz lise mezunuyum.

abdullah24440
6000 atama çok zor.Toplamda 1500 atama olsunda. Bu 6bin sayilarini kim telafuz ediyor kaynak neresi? İnş ben yanilirim da 6000 atama olur.

2020 ekpss saat kacta aciklanir arkadaslar

17sinde saat kacta aciklarlar acaba

Sınav sonuçları 17.12.2020 tarihinde erişime açılacak.

Bunları soracağımıza Twitter'da etkinliklere katılsak?

Arkadaşlar yanlış bilgi verdim 24.12.2020 yazıyordu revize olmuş arkadaşların yazdığı gib 17 sinde açıklanıyor :)

Arkadaşlar 2018 önlisans puan ve sıralamasını bilenler yazabilir mi ?

Ben ortaöğretimden girdim hesapladığım zaman 95 puan çıkıyor..Bütün memur kadrolarını yazmayı düşünüyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur :)

Sadece %1 umudum var. Yarın ki sonuc yeter mi bilinmez. Herkes gibi işe ihtiyacım var ve malesef yine hüsrana uğrayacağım. Umarım kazanabiliriz.

Düz lise mezunuyum kardeşim.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.2018deki sınavda 87 almıştım 1183cü olmuştum sonra 2 atamadada atanamadım dedim ki bu böyle olmicak işten ayrıldım kitaplarlar vs. aldım netten benim hocam ve okan öğretmenden 1 sene boyunca çalıştım..Tarihi coğrafyayı anayasayı kaç kez tekrar ettim hatırlamıyorum.Sonra 2018deki sınavda hangi konulardan eksikmişim hangi konular beni yakmış onu kontrol ettim .Matematikten zayıf olduğumu anlayınca matematiğe odaklandım.Emeklerimizin karşılığını alalım yeter inşallah kardeşim..Ben kimsenin mağdur veya zor durumda kalmasını asla istemem hak neyse o olsun bende hakkımda kazanırsam en çok buna mutlu olacağım :)

arkadaşlar hangi şehirlere hangi branşlardan kontenjan açılacağı belli olmadı mı daha, ne zaman belli olur?

Puanlar belli olduktan sonra kontejyanların açıklanması gerekiyor ki tercih listesi paylaşılabilsin..

sınavlar sonuçları ne zaman açıklanıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt