Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları açıklandı! Kaç puanla, hangi kuruma atandınız?

Normalde sayısal bilgi de aynı anda açıklanır ama sadece sonuç var o yok
orada bile bizi eziyolar :D

@Şamil676767, Öncelikle hayırlı olsun. Ben bu tayin olayını çok araştırdım. Aslında yasal olarak hakkın var ama bazı kurumlar buna pek izin vermek istemiyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nda göreve başlamadan tayin olabiliyorsun misal lakin dediğim gibi diğer bakanlıklar müsaade etmiyor diye biliyorum. Fakat sen yine de dilekçeni ver, belki kabul ederler.

Selamlar,

konuyu biraz hortlatıyorum kusura bakmayın.

konuya hakim arkadaşlar arasında tecrübelerini aktarmak isteyen var mı acaba çok teşekkür ederim

Süreç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Onlar mı iletişime geçiyor, biz mi arıyoruz ne yapacağız bundan sonra?

@smurf,
Kurumun sayfasını takip edeceksin sürekli istenilen evrak listesi yayinlarlar onları tamamliyacaksin kimsenin aramasını bekleme kimse aramaz

@gizemlii1,
Güvenlik soruşturmalarından bahsedilmiş bazı eski mesajlarda, bilgi vereyim o zaman.

Askeriye de sık sık güvenlik soruşturması yapılıyor. Subayın, astsubayın, çalışanın haberi dahi olmuyor. Bide bakmışsınız çaktırmadan hakkınızda soruşturmalar yapılmış.

Bir yerden bir yere tayini çıkınca da soruşturma yapılıyor. Endişelenecek bir durumunuz yoksa bu güvenlik soruşturmalarından çekinmenize gerek de yok.
Şöyle düşünün: Polis sizi durdurmak istiyor. Arabanızda uyuşturucu yok, hızlı gitmiyorsunuz, evrak tamam, alkollü değilsiniz. Polis kontrolünden kaçmaya gerek duymazsınız.

Ama alkollü iseniz mesela kontrolden kaçarsınız. Bunun gibi sakat bir durum yok ise bir değil elli defa yapsınlar güvenlik soruşturmasını endişelenecek bir şey yok.
Öte yandan askeriye sağlam yerdir. Kıymetini bilin. Parası da iyidir. Sivil memurların sosyal hakları da güzeldir. Bizim evlat sivil memurların sosyal haklarının mükemmel olduğunu dile getirir durur mesela. Kanunların sivili memuru koruduğundan, askerin aleyhine işlediğinden dert yanar. Subaydır kendisi. Rahmetli dayım sivil memurdu, rahmetli dedem de usta başı idi askeriyede. Baba-oğul Zeytinburnu Ağır Bakım Tank Fabrikasında (şimdi fabrikanın yerinde yeller esiyor, rezidanslar yapıldı) beraber çalıştılar ve hallerinden çok memnunlardı. Kıymetini bilin askeriyenin, bu sözümü de unutmayın bir zahmet. Tabii askeriye sivil hayata benzemez, sıkı kuralları vardır, Ali Babanın çiftliği değildir. Başka devlet dairelerinde başını sallar maaşını alır insanoğlu ama askeriye öyle değil, yan gelip yatma, salla başı al maaşı yeri değildir. Ama güzeldir.

Hayırlı olsun.

Bu arada askeriyede çalışan bayan sivil memur aklını kullanıp bir de yakışıklı teğmen ayarlarsa çift kaymaklı ekmek kadayıfı olur bunun adı.
Selametle

bilgilendirme için teşekkür ederim .
Güvenlik soruşturması için değildi sorum aslında hallerinden memnunlar mı , saç-sakal durumu nedir tarzında genel bir konuydu ama dediklerinizi kulağıma küpe yapacağım engin tecrübeleriniz için teşekkürler

Orta öğretimde en son kaç puana düştü. tercih zamanını kaçırdım 73 puanım olduğu için umrumda olmadı ama taban puanı merak ediyorum

Valla gizemli kardeşim benim yedi sülalem asker. Babamdan ötürü içlerinde çok bulundum.
Yazdığım gibi sivil memurlar benim bildiğim kadarı ile hallerinden memnundurlar. Çalışanlarının haklarını güzel koruyan bir sendikaları da var sanırım.
Ee tabi papaz gibi giyinemesin, giyimine dikkat edeceksin. Hele hele askerliğini genelkurmayda veya kuvvet komutanlıklarının birinde yapıyorsan daha da dikkat etmek gerek giyim kuşama ve tabii ki hal ve tavırlara.
Selametle.

Samsun Büyükşehir belediye Başkanlığı bilgisayar işletmeni olarak atandım. Diğer iki atanan arkadaşlar kim acaba?

Bu arada lisan puanı ile atama tabi

1 - 2 kişi haricinde kimse notunu yazmamış hayırdır devlet sırrı mı ? :D

Üst Alt