Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HATAYLI...

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar sınav sonuçları sizce ne zaman açıklanır

Sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Sinav sonuclari nezaman aciklanir

17 mayıs neredeyse 1 ay sonra aslında diğer sınavlara göre giren sayısıda az niye daha erken açıklanmıyor ki? Bilemedim.

17 mayıs neredeyse 1 ay sonra aslında diğer sınavlara göre giren sayısıda az niye daha erken açıklanmıyor ki? Bilemedim.

sınav 22 nisandaydı ondan neredeyse 1 ay sonra yazdım.

Bende sonucu bekliyorum.inşallah bi yere atanırım

E kpss sonuçlar ne zaman açıklanır?

Sanırım 17 mayista açıklanacak fakat daha once açıklanacağı soylenen tarihten once açiklanan sinav olmusmuydu? Bir de zaman geçtikçe daha da fazla sabirsızlaniyorum size de oyle oluyor mu?

EKPSS 2018 sınavı sonuçları 17 mayıs perşembe günü SAAT kaç gibi açıklanır?

EKPSS 2018 SINAVI SONUÇLARI 17 mayıs PERŞEMBE günü SAAT KAÇ GİBİ AÇIKLANIR?

Atamalar için hiç umudum yok....sınavsız alınması gereken engelli vatandaşları sokağa salıp yılda 2000 atama yaparak topluma kazandıramazsınız...!! Terör mağduru,şehit yakını yurtta büyümüş yetimler derken sıra bize gelmiyor

2016 ekpss girerken bende böyleydim umudum vardı kars ın köy okulu hızmetliye kadar yazdım 2016 atamalarda doguda köy okuluna hızmetli bile 87 puanla atandı en son alım puan listelerine bakıyorum 86 85 puan altı yok temizlik işcisi bile hayel kırıklıgı olmasın

İçimi bu kadar kararttığınız için teşekkür ederim ☹

türkçe mat 20 doğru 4 yanlış genel kültür 24 doğru 1 yanlış 87 puan bekliyorum saat kaçta açıklanacak acaba büyük heyecan var

2016'da ÖSYM aylar öncesinden 18 Mayıs'ta açıklayacağız demesine rağmen o gün gelince 17:40 gibi açıklamıştı, tavsiyem çıkın dolaşın bugün beklerseniz zaman kesinlikle geçmez çünkü ÖSYM bu işte oldukça başarısız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt