Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları tahminen ne zaman açıklanır?

az kişi girdiği için, max 2 hafta minimum 3 günde

ilk alım ne zaman olur ben de onu merak ediyorum
ama öncelikle bu sınava girebilecek miyim, onu :D

evet alımlar hakkında da büyük bir muamma dolaşıyor ocak felan diye ? Ne zaman olur ki acaba?

suskun62;

75000 kişi azmı 75000de kuradan .enaz 150,000.kişi
max 2hafta mın3gun :cool::D;)alemsınya
2012 omss 29nısan -29mayıs tam 1ay
2014 ekpss 27nısan -27mayıs olur enaz

6,ayın 15ıne başlanır heralde

musty35;

ben en son 2009 da össye girmiştim, 2 milyona yakın kişi girmişti 2 haftada sonuçları açıklamışlardır. Şimdi 150 bin kişinin sonuçlarını 1 ayda açıklıyorlarsa, demekki ösymnin performansında baya bi düşüş olmuş. Ben yinede belli olmaz diyorum, 3-4 günde de açıklarlar 2 ayda da :) max 2 hafta min 3 gün ideal olanı.

2014 ygs...

Ben 2014 ygs ye girdim 1 haftada acikladilar ortalama 2.5 milyon kisi girmisti sinava...buna 60 65 bin kisi giriyo ama hala aciklanmadi...

Açıklansada içimiz rahatlasa artık bu bekleyiş geriyor insanı :)

Aciklanmadi gitti yaaa var bu iste bi capanoglu yine...

hemen açıklanırsa sanki hemen alımlar başlayacakmı acele atmeyelim alımlar henzu başlamaz nasıl olsa

gereksiz heyecan yaptım...

puan alacagımda beli değil.
inş. yuksek bişey alırım ama prk umudum yok.

Belki kura sonuçlarıyla birlikte hepsini birden açıklayabilirler..

Kura için başvuru olacak. Sonra tercih formu çıkacak ve tercih yapılacak. Bu takvime göre kura başvuru süresi bitene kadar açıklanmak zorunda.

Açıklanmasını bekliyoruz ama henüz bir durum yok hayırlısı .

ösym yardıma çağırsa giderdim şimdiye bitirip açıklamıştım - beni oraya memur alsanıza.. ( bu bir tekliftir)

Bugün zor.yarın belki.ama mayıs ortası ya da sonu çok büyük ihtimal.atama da temmuzda.ama osym yi arayıp rahatsız etmekte yarar var.hepimiz en az bir kez arayıp baskı yapmalıyız.

ya hemen atanmayabiliriz ama en azından puanımız belli olursa aşağı yukarı sonuç belli olucak

Ben tüm tercihlerimi doğu ve güneydoğu illerini yazsam atanırmıyım acaba.?

puan önemli M.Ferhat...Şuanda bu konularla ilgili kimse birşey söyleyemez..süreci hızlandırmak lazım.o yüzden osym yi arayalım cevapların biran önce yayınlanmasını isteyelim.

sen aradınmı directorm ? birşey dedilermi ?

Ewet en kısa sürede dediler sonra da hat düştü nedense:)..Hala açıklanmaması saçma aslında..Çünkü 66 bine yakın kişinin girdiği sınavı açıklamak zor değildir.Kaç farklı kitapçık olursa olsun farketmez...Okuyucular onu rahat okur..Hayırlısı..

İlk atamada az sayıda kişinin atanacak olması da çok kötü...3 bin kişi civarında olduğu söyleniyor...bu sayı çok az..İzledikleri politika da aldatıcı diye düşünmeye başlayacak herkes.

Diyelim ki atandık ortalama kaç ay sürer.?Bİlgisi olan var mı.?

ferhat temmuz gibi atanırsan vlilik oluru vs derken 1 ay öle sürer ağustos sonu gibi inş atanırsın

Ya şöyle bence kurumuna göre değişiyor bizim bir arkadaş Bartın Valiliğine atandı gitti görüştü evrakları tamamladı 1 ay içinde başladı işe .

maşallah arkadaşların sınavları iyi geçmiş anlaşılan şimdiden atanmayı düşünmeye başlamışlar

hemen yerleşim olmaz. terihler açıklandıktan 1 hafta sonra sonra yapılır. yani en erken temmuzda...

yarın 10.gün olacak kura başvuruların bitmesinimi bekleyecekler :l

Üst Alt