Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben en son 2009 da össye girmiştim, 2 milyona yakın kişi girmişti 2 haftada sonuçları açıklamışlardır. Şimdi 150 bin kişinin sonuçlarını 1 ayda açıklıyorlarsa, demekki ösymnin performansında baya bi düşüş olmuş. Ben yinede belli olmaz diyorum, 3-4 günde de açıklarlar 2 ayda da max 2 hafta min 3 gün ideal olanı.
Bugün zor.yarın belki.ama mayıs ortası ya da sonu çok büyük ihtimal.atama da temmuzda.ama osym yi arayıp rahatsız etmekte yarar var.hepimiz en az bir kez arayıp baskı yapmalıyız.
puan önemli M.Ferhat...Şuanda bu konularla ilgili kimse birşey söyleyemez..süreci hızlandırmak lazım.o yüzden osym yi arayalım cevapların biran önce yayınlanmasını isteyelim.
Ewet en kısa sürede dediler sonra da hat düştü nedense..Hala açıklanmaması saçma aslında..Çünkü 66 bine yakın kişinin girdiği sınavı açıklamak zor değildir.Kaç farklı kitapçık olursa olsun farketmez...Okuyucular onu rahat okur..Hayırlısı..
İlk atamada az sayıda kişinin atanacak olması da çok kötü...3 bin kişi civarında olduğu söyleniyor...bu sayı çok az..İzledikleri politika da aldatıcı diye düşünmeye başlayacak herkes.