Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonucu atama zamanı gelene kadar mezun olmak..?

onr79

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Varsayalimki 1 Ay Sonra Veya Daha Önce İlk Atamalar İçin Tercih Klavuzu Yayinlandi Biz Hala Ögrenci Oldugumuz İçin Tercihte Bulundugumuzda Sorun Çikarmi Benim Üninin Finallerinin Bitiş Tarihi Haziran 15..Sinav Sonuclarininda Açiklanmasi 1 Hafta Sürer Yani Mezun Durumda Olmam Haziranin 25 ini Bulur Bu Durumda Tercih Durumumuz Nasil Olacak?

benim durumumdasın arkadasım benım 30gun stajım var bıde bende cok merak edıyorum bu konuyu en son ne zaman diplomamızı almak durumundayız eğer olmazsa ben ilk tercih yapmamayı bile düşünüyorum
mesela mezun olmadan tercih yaptık ve atandık ama elimizde geçici mezuniyet belgesi gibi bir evrak okuldan verirler mi
LÜTFEN KONUYU NET BİLEN BİRİ KESİN BİRŞEY YAZARSA SEVİNİRİM YOKSA GERÇEKTEN KAFAMDA SORU İŞARETLERİNE NEDEN OLUYOR??

yusufgirat;

Senin Stajinin Olmasi Kötü Olmuş 30 İş Günü Yaparsin Heralde Oda Yaklasik 45 Gune Falan Denk Gelir.Stajini Simdi Yapamiyormusun

yusufgirat;

Bazı üniversiteler bu belgeyi verebiliyormuş sanırım ama bazıları da bunu tercih etmiyormuş. Üniversitenize sorabilirsiniz bunu.

sorun çıkmaz kardeşim... tercihinizde sizi olumlu olarak değerlendirmezler ama 2 veya 3 tercihlerde öncelik sizindir... tabi atalabilirseniz... şayet ben olsaydım eğitimim varsa girmezdim. bu konuda size es geçebilirler... ama dediğim gibi 2 yada 3 tercihte öncelik sizindir.

Aman arkadaşlar iyi öğrenin eğer tercih yapıpda atandığınız yere kayıt yaptırmazsanız bir daha tercih yapamazsınız onu iyice araştırın gerekirse 2. tercihde atanırsınız...

Bu Sinavin Öne Alinmasi Bizim Durumu Belirsizlestirdi Kafamiz Soru isaretleriyle dolu

Aslında bu konu çok kritik sınava mezun olabilecek durumda olanlar başvurabiliyor fakat tercih yapma konusu biraz muamma..

Sınav tarihinin öne çekilmesi okuyan öğrenciler için hiçte iyi olmadı genel olarak üniversiteler haziran gibi bitiyor..

Yalnış hatırlamıyorsam ilk açıklanan ekpss tarihi ağustos ayındaydı belki aile bakanlığı ve ösym ilk tercihleri haziran ayına çekebilir böylece mağduriyet yaşanmaz..

Üst Alt