Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Soru paylaşımı ile ilgili önemli hatırlatma!

ayazefe

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
[font=helvetica]küçük bir hatırlatma....[/font]
[font=helvetica]internette ösym'nin verdiği 10 adet soru ve cevap harici soru yada cevap paylaşımları ösym tarafından yasaklanmıştı ve bu paylaşımları yapanların sınavlarının iptal bile olabileceği hatırlatılmıştı.[/font]
[font=helvetica]bana söz düşmez ama küçük bir hatırlatma yapmak istedim sonra kimse gelip burada ağlamasın... Ve unutmayın "internette yazılan hiçbirşey silinmez, siz sildiğinizi sanıyor olsanız bile" bana birşey olmaz diyen varsa paylaşıma devam etsin...[/font]

merhabalar endişe etmenize gerek yok soruları doğru düzgün hatırlayan yok bu nedenle bir sorunun tamamı bile yayınlanmıyor. soruyu hatırlatıcı ifadeler kullanmak da yasak ise buyursunlar beni suçlasınlar.. soruyu tam metni ile ve şıkları ile yayınlamak evet yasak..

mesela Kazadeniz iklim sorusunu ne yaptınız arkadaşlar diye sorunca problem olmaz adam zaten anlıyor hangi soru olduğunu :)

ben istediğimi konuşurum ifade özgürlüğü ama noktası noktasına paylaşırsam yasak...

soru paylaşımı yasak mış galiba

açılan konuları silelim sitemiz zarar görmesin....

evet bizimkide dahil olabilir ekpss kaldıralım tüm açılan başlıkları

Sorular sadece hatırlandığı kadarıyla paylaşılıyor, yani tam olarak soru metni ve şıkları yok o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum.

Saçma sapan bir kural! Şimdilik kaldırdım. ÖSYM'ye yazdım ve bilgi istedim. Gelecek yanıta göre gereğini yaparız

Peki abi sağol bizim kini kapsayabilir biz tedbiri elden bırakmayalım

arkadaşlar maşallah bu bilgiyle kim milyoner olmak istere katılsak kazanırdık. sorular direkt bilgiye dayalıydı. soçi kış olimpiyatını sorarlar diye çok emindim olmadı. işimiz şansa kaldı. bu yaşıma kadar girdiğim en kötü türkçe bölümü sorularıydı. herkese geçmiş olsun. soğuk suları hazırladım ben, sonuçların üstüne içmek için:)

Oldugu kadar;olmadıgı kader....sorular zordu.allah kimin ihtiyacı varsa ona nasip etsin.temennimiz o kişilerin memur olması.

Üst Alt