Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sorularının düzeyi KPSS ile aynı mı?

Ali_Gs

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
7
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı(EKPSS) hakkında bilgisi olan varmı? Arkadaşlar bu sınavın normal KPSS ye göre ölçüsü konu eksikliği-fazlalığı hakkında bilgisi olan varmı? ayrıca 2012 de sanırım bu sınacı MEB yapıyordu şimdi ÖSYM yapıyor acaba zorluk seviyesi nasıl değişir bilen varmı? Şimdiden hepinize teşekkür ederim

hayır çok kpss den daha kolay çalışan biri için çok zor olmaması lazım

oldukça kolay demek istemiştim.

Rica ederim bu arada

Neresi kolay ya... Iki sınavada girdim hem kpss hem ömss ikisindende 82 puan aldım sorular hemen hemen aynı ağırlıkta.

Zaten engelliler aptal, onlara kolay sorarlar gibi saçma sapan zihniyetler kendi kalesine gol atmaktan başka birşey yapmazlar.

ne kadar zorlayabilirler ki 2012 ayarında gelir inş

LİSeyı zorlaştırırılar heralde herkesın puanı yuksek ama atananyok lıseyı bırazdaha zorlaştırıp gercekten calışanla çalışmayını ayırmaları lazım yoksa herkes 85+ ustu ..

yok ya bana oldukça kolay geldi kpss ye göre bende girdim kpss de daha düşük puan aldım ömss ye göre

Üst Alt