Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

benim puanım da 80.311 lisans 983.sıradayım.ilk defa girdim bu sınava..
atanma ihtimalim nedir? atanma olursa 1.sine mi 2.sinemi olur ? yorumlarsanız sevinirim

bence biraz sacma oluyor o sekilde olursa eger türküyede kayirmacilik yandascilik kısaca rüsvetcilik var demektir

Engelli olarak bizi pek onemsemiyorlar o yuzden erteleyip duruyorlar.

halen bir haber yok, bir taih belirtselerdi ona göre beklerdir hani temmuzda 3000 engelli atanacaktı ?

bence 10 yada 11'den sonra yayınlanır temmuzun

giden sadece bugun mu diyecekler ki şu gun tercih klavuzunu yayınlayacagız şu tarihler arası da tercih olacak diye 3 5 gün önce ilam verecekler bugun ilan cıkmadı ise önümüzdeki persembeye kadar beklemek biraz abes olur umutlarımız yine ertelendi anlıcan

sayın editör kadrolar hakkın da hiç mi bilgi alamıyorsunuz memurlar net teki editör arkadaşlar sabah akşam koşturup kadro sayısını arttırmaya bilgi almaya çalışıyor siz ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum bu sitenin görevi nedir açıklama bekliyorum

kurumlsrla gorusmelerimiz devam ediyor. Ilan edecegimiz kadrolar fazla olsun istiyoruz. Bizi Takip edin. Başarılar.

Arkadaşlar dpb kumbuzoğlunun ekpps tercihleri için verdiği cevap yukarıdaki gibi.Buradanda anlaşılacagı üzere net bir tarih yok bekleyeceğiz..:)

kamu2014;

hepimizin atanma ihtimali öncelikle kadro sayısının artmasına bağlı .lisansa 1000 kadro verilirse ve sende doğu illlerini yazdığın taktirde gelebilir.umudunu kaybetme .sabır ve dua ile inşallah sen de ben de atanırız

Az önce ÖSYM ile görüştüm açıklanması planlanıyor fakat bize herhangi bir saat ve tarih bilgisi gelmedi dedi telefonla görüştüğüm kişi..

Memurluk dışında hizmet hangi alanları kapsıyor acaba?

da işte ne oldu acaba.3000 daha ditanet mi eklendi.

kesin en fazla diyanet alacak normal liseliler açıkta kalacak gibi hissediyom

birde seyit gazi yakinları var bosuna beklemeyin derim

Şehit gazi yakını engelli değil ki bizimkinden farklı o onları kadrosu başka sınavsız giriyorlar kurumlara

bi anda 1o bin atama olcaksa - ki yetersizdir - beklemeye devam

biraz sabır işi ya

facebook ta da, baya bi isyan var ama, ben devletin sayıyı arttırmak için uğraştığına inanmak istiyorum

engin ne malum bizim atama yapacagimiz yerlere yeslestiyorilir larsa

memurlar.net de editörün edindigi bilgileri buraya aktarıyorum

Bugunkü görüşmelerimiz ve edindiğim bilgiler .
Kardeşlerim merhaba

bugün yogun telefon trafigim sonucu edindiğim bilgileri buradan kısaca paylaşayım.

İlk önce Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığından en üst düzey yetkiliyle 25 dakika bir görüşmemiz oldu .(Malesef isim veremiyorum memur olduğu için bizide basın yayın olarak gördüğü için ) öncelikle ince ve ilgili ,sıcak ve samimi tavrı için teşekkürleri borç bilirim

Sordugum soru Atamaların sarkmasına kesinlikle hayır dedi çalışma içindeyiz sıkı çalışıyoruz kurum yazışmalarının oldugunu ama iki üç küçük ayrıntı oldugunu herşeyin hazır olduğunu bildirdi

istedikleri benim içinde mantiklı 15bin kadro açsak ne olacak nitelikten doldurulamayacağını belirtti haberlere kesin dille asparagas dedi

ısrarla tarih ve sayı sordum o yetkinin Faruk Çelik ve Dpd olduğunu kendisinin rakamları bildiğini söyledi zorladım editör olarak tanıttığım için sır vermedi ama içimizin rahat olmasını söyledi

akabinde Teday Başkanımız İlhami beyle görüştük oda çok sitemliydi baskıların üzerinde oldugunu sayı ve Tarihin açıklanması için devamlı arandığını sıkıntılarını dile getirdi

dünkü haber için Eylül Ekim atama tarihinin söylendiğini dile getirdim bunun kesinlikle olmadığını vede şubat alımları için kendisinin suçlu gösterildiğini bu yönde sitemlerini belirtti

ve son ayak olan Dpd başkanını aradım 4 Kere asistanıyla görüştük Başkanın mutlaka döneceğini söyledi bende dönmez ise devamlı rahatsız edeceğimi bildirim henüz dönmedi yarın gene deneyeceğim .

Şuan ki bilgiler bunlar Sevgiyle kalın ..

Üst Alt