memurlar.net de editörün edindigi bilgileri buraya aktarıyorum
Bugunkü görüşmelerimiz ve edindiğim bilgiler .
Kardeşlerim merhaba
bugün yogun telefon trafigim sonucu edindiğim bilgileri buradan kısaca paylaşayım.
İlk önce Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığından en üst düzey yetkiliyle 25 dakika bir görüşmemiz oldu .(Malesef isim veremiyorum memur olduğu için bizide basın yayın olarak gördüğü için ) öncelikle ince ve ilgili ,sıcak ve samimi tavrı için teşekkürleri borç bilirim
Sordugum soru Atamaların sarkmasına kesinlikle hayır dedi çalışma içindeyiz sıkı çalışıyoruz kurum yazışmalarının oldugunu ama iki üç küçük ayrıntı oldugunu herşeyin hazır olduğunu bildirdi
istedikleri benim içinde mantiklı 15bin kadro açsak ne olacak nitelikten doldurulamayacağını belirtti haberlere kesin dille asparagas dedi
ısrarla tarih ve sayı sordum o yetkinin Faruk Çelik ve Dpd olduğunu kendisinin rakamları bildiğini söyledi zorladım editör olarak tanıttığım için sır vermedi ama içimizin rahat olmasını söyledi
akabinde Teday Başkanımız İlhami beyle görüştük oda çok sitemliydi baskıların üzerinde oldugunu sayı ve Tarihin açıklanması için devamlı arandığını sıkıntılarını dile getirdi
dünkü haber için Eylül Ekim atama tarihinin söylendiğini dile getirdim bunun kesinlikle olmadığını vede şubat alımları için kendisinin suçlu gösterildiğini bu yönde sitemlerini belirtti
ve son ayak olan Dpd başkanını aradım 4 Kere asistanıyla görüştük Başkanın mutlaka döneceğini söyledi bende dönmez ise devamlı rahatsız edeceğimi bildirim henüz dönmedi yarın gene deneyeceğim .
Şuan ki bilgiler bunlar Sevgiyle kalın ..