Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

ferhat kurt;

bizim sınav adı ömss değl ekpss reis.:)

bi zahmet açıklasada ösym herkes işine gücüne baksaaa

abi şu başlığı "çıkar" değilde "yayınlanır" olarak değiştirebilir miyiz ? ne zaman görsem yeni sürüm oyun için mağazaların önünde sabahlayan insanlar geliyor aklıma :D

üniversiteler bitmeden kadroların yayınlanması adaletsizlik olur...

ekpss sınav sonra tercih

Slm lar arkadaslar ekpss sınav sonrası tercihler ne zaman olacak bilginiz varmı

acıklanmadı arkadaşlar biraz sabırlı olalım bu ay sonuna kadar kesin açıklanacak

arkadaslar peki bu kura ile kayit olan arkadaslar onlarin tercih kulavuzu ne zaman aciklanir bilgisi olan varmi acaba benim hic görmeyen bir arkadasim var ona yardimci olmaya calisiyorum bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim tsk

Dpb nin kpss icin acikladigi kadro sayisi bizim kontejyanlari etkiler mi

usta suan kadro 6000 küsürlerdeymis sanırım dahada artabilirmiş kaynak memurlar.net bekleyip görücez.

gözümüz kulagimiz tercih kulavuzunda 2012 de hangi aylarda yayinlanmisdi bilgisi olan varmi acaba

buaralar heran yayınlanabilir merakla bekliyoruz alımd açok önemli bakalım nekadar olacak

yayınlansın artık çok sıktı bu mesele umarım bu bekleme bize kadrolarda artış olarak geri döner

Yahu Neden Bu Acele Kadro Sayisinin Artmasi İcin Cabaliyoruz Ve Bende Dahil Ogrenciyken Sinava Giren Arkadaslarimiz Var Ve Finaller Yeni Bitti Simdi Kilavuz Yayinlansa Mesela Ben Tercihte Bulunamayacagin Mezuj Durumda Olmadigim İcin Az Sabir Arkadaslar Az Sabir

Hiç nefes tüketmeyin Temmuzda açıklanacak bu benim öngörümdür.Üniversiteden mezun olmayanlar var.Onların işlemi bitince beklenmeden açıklanır...Beklenmez çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimi var ;)...Atananlar Temmuz sonu Ağustos başı işbaşı yapar.Strese sokmayın kendinizi....

ömss tercih tarihi ?

Arkadaşlar tercihler ne zaman başlayacak ve ben sınava ilk defa girdim neden bu kadar geçikme oldu okuduklarıma göre normalde haziranın en geç 2. haftası kılavuzun acıklanması tecıhlerın yapılması temmuzun da en geç 2. haftası sonuçların acıklanması idi bu geçikme sebebi nedir ?

iyiye yorarsak kontenjan artırma yoluna gidiyor olabilirler. geç olsun güç olmasın.

Ya arkadaşlar bir ayrıcalık gibi ekpss yapıyorlar bu çok güzel bir şey ama bu bekleyiş resmen işkence yanlış mı düşünüyorum

Üst Alt