Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?
abi şu başlığı "çıkar" değilde "yayınlanır" olarak değiştirebilir miyiz ? ne zaman görsem yeni sürüm oyun için mağazaların önünde sabahlayan insanlar geliyor aklıma
arkadaslar peki bu kura ile kayit olan arkadaslar onlarin tercih kulavuzu ne zaman aciklanir bilgisi olan varmi acaba benim hic görmeyen bir arkadasim var ona yardimci olmaya calisiyorum bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim tsk
Yahu Neden Bu Acele Kadro Sayisinin Artmasi İcin Cabaliyoruz Ve Bende Dahil Ogrenciyken Sinava Giren Arkadaslarimiz Var Ve Finaller Yeni Bitti Simdi Kilavuz Yayinlansa Mesela Ben Tercihte Bulunamayacagin Mezuj Durumda Olmadigim İcin Az Sabir Arkadaslar Az Sabir
Hiç nefes tüketmeyin Temmuzda açıklanacak bu benim öngörümdür.Üniversiteden mezun olmayanlar var.Onların işlemi bitince beklenmeden açıklanır...Beklenmez çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimi var ...Atananlar Temmuz sonu Ağustos başı işbaşı yapar.Strese sokmayın kendinizi....
Arkadaşlar tercihler ne zaman başlayacak ve ben sınava ilk defa girdim neden bu kadar geçikme oldu okuduklarıma göre normalde haziranın en geç 2. haftası kılavuzun acıklanması tecıhlerın yapılması temmuzun da en geç 2. haftası sonuçların acıklanması idi bu geçikme sebebi nedir ?