Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

ferhat ne malum belki bir tanidigi yada akrabasi vardir demi

espiriler güzel ama gerçekler acı kadro sayıları çok düşük 90 altındakiler umut etmesin liseden girenler için diyorum zira lisans önlisanda aynı çok yakında kılavuz açıklanacak daha fazla konuya devam etmenin anlamı yok en azından ben hayal kurmayı bıraktım görünce sizde sok olmayın diye yazmak isyedim

Dpb baştan beri temmuzda 3 bin diyordu..Peki sen dağılımı biliyormusun hangi eğitim düzeyinden kaç kişi alınaca?Birde en azından kadrolar nitelikli olsa full hizmetli kadrosu açarlarsa çok üzülürüm..Bilgin varsa yazarsan sevinirim..

yani toplamda 3000 diyorlardı bunu lise önlisas lisans birde kuracılara böl bakalım kimlere ne kadar düşecek

yandex zaten merak ediyorduk şimdi daha çok meraklandırdın :) sana söylenenleri olduğu gibi yazarmısın kadro kaç ? dağılımı nasıl ? tarih ne zaman ?vb gibi

dpt başkanı 3000dedı kımse ınanmadı o ne bılırmış dedıler butun kadroları ayarlıyan o halbukı, adam 3000 alabırız elımden gelen budur dedı daha nedesın.5000ler 10000ler havada ucusuyo. herkesınanmak ıstedıgıne ınansın 3000olursa enaz 1500 lıse 500kura gerıye kalanıda ö.l ve lısans (bknz 2012-2013-ömss)yanı sadece calışmış ıyı puanalmışlar gırecek busefer 2014dekı alım bıçogu bulunmaz nımettı degerlerdırebılenler şuan işte hızmetlılıgı begenmeyenler evde oturmaya devam..

3bin toplamsa benim tahminim 1500 lise olur ..750 lisans 500 önlisans 250 de kura..

Kardeşim sen aldığın bilgileri net olarak yazarmısın tercih klavuzu ne zaman çıkacak tarih ögrenebildinmi?

abiler ben sadece kadro sayıları artıyor diye alımlar 6000 felan olacak diye bekleyenlere yazdım sayılar kim ne kadar belli degil herkes hakında hayırlısı olsun

Yani kısacası sendede yeni bir haber yok her kafadan bir ses çıkıyorr..

yandex bize kaynağını söyle söylemiyceksen yazma burda kaç tane insan bu kılavuzu bekliyor

Gardaşım kusura bakmada bu senin yaptığın halk arasında bir deyim var ;
''Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış'' seninkide bu hesaba döndü onu bilmiyorum bunu bilmiyorum...Ama öyle değil böyle değil..:)

bu yandexin bi cacık bildio yog işkembeden sallıo eger 3000 kadro acıklanırsa ekpss ye giren 50-60 bin kişinin ahı yeter zaten onlara

bu yandexin bi cacık bildio yog işkembeden sallıo eger 3000 kadro acıklanırsa ekpss ye giren 50-60 bin kişinin ahı yeter zaten onlara
2012dede 4266 ıdı bu sene 3000 olamsında bı acayıplık yok o 2014dekı 1616 kışıyı almıyacaklrdı son anda bı katukullıyle kım bılrı kımlerı aldılar. 70p ıle işe gırdı adam halbukı şimdı o adam belkı 85le bıle gıremyecektı busene haksızlık 2014de alım yapılarak oldu zaten yanı 3000 olursa şaşırmayın bı acayıplık yok..

şimdi asla yayınlamazlar gibi görünüyor ... millet üniversite tercihi yapıyor ve kpss başvurusu yapıyor birde ekpss eklenirse bu sürede sistem çöker :)) ekim ayına ancaaa

eğer 3000 ii diorsanız sizde acayiplik var seninle birlikte bir cok engele gögüs geren arkadaşlarımız bu sınava ümit baglamış durumda inşallah ayrımcılık yapılmadan en ihtiyacı olan kişiler atanır dilerim allahtan tüm kardeşlerimin refahlıgını

eger bunlar 3 bin 4 bin alımla kapatırsa yemin billah olsun cumhurbaşkanı seçiminde oyumu kullanmıycam kullanırsam ekmeleddine verecem aha da buraya yazdım...

1616kışı alınmamış olsa ıdı 4600+ kışı yapacaktı yanı busenekı alımın 3/1 alındı gıbı oldu. yoksa 3000az cok demedık.

eger bunlar 3 bin 4 bin alımla kapatırsa yemin billah olsun cumhurbaşkanı seçiminde oyumu kullanmıycam kullanırsam ekmeleddine verecem aha da buraya yazdım...
ekmek için ekmeleddın;)

arkadaslar bende kura icin muracat yapmistim tatildeyim takip edemiyorum bu kunuda benide aydinlatirmisinz tercih kulavuzu icin tesekürler

Anlaşılan internet arama motoru YANDEX 'de işe yaramadı biz en iyisi GOOGLE 'den devam edelim;

Nerede kalmıştık,

-- "ee ben 78 puan aldım atanabilir miyim"...!

EKPSS ile ilgili tamamen kendi öngörüm

öncelikle bunu okuyuyorsanız saglıkcı teknisyen ve imam hatip mezunu iseniz sizin kendi bölümlerinizden alımlar gayet dusuk oldugu için sizi pek ilgilendiren bi konu olarak görmezden geliniz şimdi [SIZE=4]tamamen kendi araştımalarım sonucu resmi bir yayın organı yayınlamadıtu [/SIZE][SIZE=4][SIZE=2]arkadaşlar 2012 ömss sınavının ilk ataması zaten bu aylarda oldugu icin takvim konusundan sıkıntım yoktu asıl sıkıntı alım konusnda idi o konuda biras arastırma yaptım ama kesin resmi bir sayıya ulaşamadım elimdeki tek resmi sayı 3000 oda kumbuzoglu nun acıklamarından elde edilen sonuc öncelikle ömss den başlamak istiyorum ömss de ilk atamada

[/SIZE][/SIZE][FONT=verdana]2012 yılı ÖMSS ve Kura ile Yerleştirme yapmak üzere 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca tercihler alınacaktır. Yerleştirmelerde, kamu kurum ve kuruluşlarınca toplam 7.746 kadro için yerleştirme talebinde bulunulmuştur.[/FONT]

[FONT=verdana]Talep edilen toplam kadroların % 12,7’si İlköğretim(ortaokul) ve İlkokul, % 39,4’ü ortaöğretim, % 20,3’ü önlisans, % 27,5’i lisans düzeyindedir.[/FONT]
[FONT=verdana]Eğitim durumları itibariyle ÖMSS ve Kura sonuçlarına göre kadrolara yapılacak yerleştirmelerin dağılımı şu şekildedir:[/FONT]

[FONT=verdana]-ÖMSS sonuçlarına göre yerleştirme yapılacak kadrolar;[/FONT]
[FONT=verdana]Ortaöğretim 3.052[/FONT]
[FONT=verdana]2 Yıllık Yükseköğretim 1.574[/FONT]
[FONT=verdana]Lisans(4 Yıllık Yükseköğretim) 2.132 [/FONT]
[FONT=verdana]TOPLAM 6.758[/FONT]

[FONT=verdana]-Kura sonuçlarına göre yerleştirme yapılacak kadrolar;[/FONT]
[FONT=verdana]İlköğretim(İlkokul) 124[/FONT]
[FONT=verdana]İlköğretim(Ortaokul ) 864[/FONT]
[FONT=verdana]TOPLAM 988[/FONT]

[FONT=verdana]GENEL TOPLAM 7.746
[/FONT]
[SIZE=4][SIZE=2]dagılım bu şekilde olmustur dikkatinizi bişey cektimi bilmiyorum ortaögretim 3000 kişi yani 2014 ekpss de alınacaklarını soyledikleri kadar neyse yine aynı oranda dagılım yapılmıs olsa yani ortaogretim kadorsu yine yüzde 39 olsa ortalma 1182 kişiye denk geliyor ve bununda 700 taneye yakını hizmetliye denk geliyor memur bilgisayar işletmeni anbar memuru vhki sayısı toplamı 300 kişi kadar 2012 alımlarında gelelim kac puanda nere kapatır sorusuna 3000 ortaogretim alımı ile ilk atamada en dusuk memurluk 90da kapatırken hakkari yanlıs hatırlamıyorsam oda 1182 kişilik ortaögretim alımı dusunursek siz tahmin edin kac puanda kapatır ben memurlukların 95 üstü hizmetli kadrosununda 90 üstü kapatacagı kanaatindeyim demek istedigim şu hani olurda yarın bi gun kadro 3bin kişi genel toplam olarak acıklanırsa bos hayallere kapılmayalım diye diyorum kendim bile bu hesaptan sonra umudumu kayıp ettim şu kötu taplo ile karşılaşmamak istiyorsak birlik olmalıyız sesimzi gür cıkartmalıyız yazın ya her bakana bir twitt atın yoksa da sahte acın atın faceden aile bakanlıgına yazın ben faceden yazıyorum kac gundur aile ve sosyal politaklar bakanlığına altına destekleyici ne bir yazı nede bir begeni var sesimizi gür cıkartalım böyle olursa hepimiz icin kötu şimdi bazıları zaten benim puan düşük birinci de gitmezsem 2.cide giderim derdinde mantıklı düşünün biras ilk atamada 95 ile kapatmış olsa ikinci atamada 90 altına düşer mi sanıyorsunuz 49000 ortaögretim girmiş sınava ve 2012 yi baz alırsak 50 de bir demek yani yüz kişiden bir kişi memur bir kişi hizmetli olacak yazık gunah biraz sesinizi cıkartın 49000 kişi girdik bu sınava[SIZE=5]​dediğim gibi bunlar tamamen benim öngörümdür isterseniz hiç ciddiye almaya da bilirsiniz [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

bende kura adayıyım eyerkı bu senede 900 kısı alıncaksa ısımız cok ama cok zor en az 80 bin kısı basvurmustur zor allah yardımcımız olsun :(

Bence devlet düzeni değişimde onun için tek tek sınava girenleri inceliyorlar sınava girmeden önce ikdidara üye olan varsa bence pek heveslenmesin tayyibin miladı doldu ( ekmek için ekmeleddin )

arkadasim bu hüükümet okadarda mal degil yok oyle sen üye ol sonra sinava gir yemezler bunlar eger yeselerdi bu zamana kadar ikdidarda kalamazlardi

Üst Alt