Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih ücreti yatırıyor muyuz?

sevdiyar

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar ekpss tercihlerımizi yaptık, kpss tercıh ıslemınden sonra 15 tl ucret aldılar bu tercihimizdede ücret yatırıyormuyuz ?

Sız tercıhınzıı yaptınız sanırım ortaöğretımmı abım

Son düzenleme:
Osym burosuna gittim egitim mezun gostermek almadiklarini biliyordum ama yinede teyit etmek icin sordum ucret yok dediler tercihini yapabilirsin

Merhaba arkadaşlar ben 3 gün önce ekpss tercih yaptım bunun icin bankaya ücret yatırmam gerekiyormu acaba

lacivert21

Tercih için de ödeme vardı 2 gun önce ödedim, ödemeyenlere geçmiş olsun

not : saka yapıyorum 😀

Şaka yapılacak konulara odaklanın insanları tereddütte bırakmanın anlamı yok. ösym sayfasında böyle bir bildirim ya da uyarı zaten söz konusu değildi. metehan001

Bir beni değil herkesi ilgilendiren konu bu. Mizahi forumlara katılın şaka için metehan001

Ekpss ye ilk defa başvurdum

Herkese merhaba arkadaşlar, bugün ösym ye gittim ekpss başvuru için benden 10 tl işlem ücreti aldı makbuz falanda vermedi bu yasal mı.?

sedatakkoyun00
Makbuz vermedi derken? Sınav başvuru kağıdını vermediler mi? 10 tl başvuru ücretidir ben 5 diye biliyordum.

lacivert21

Sınav başvuru kağıdını verdi kardeşim başvuru ücreti içinde makbuz verirler diye düşünmüştüm verilmiyormuş öğrendim :)

Üst Alt