Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda hata görünüyor..?

deniz08

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
aday işlemleri Sistemi'nde ekpss tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız ..
yukarıdaki durumlardan dolayı teçih yapamazsınız diyor.
ne demek bu ????
ilkokul okuyor denmekte baktığımda ama ben orta sondayım milli eğitimden okuyor belgesi alarak gitmiştim ..
e ben ilk okul 3'e kadar okula gittiğim için diplomayı dışardan aldım ve orta okul okumam için ankaraya gönderildi nasıl oluyor .

şimdiden teşekkürler..
bizim ne çekecek çilemiz varmış be . hiç mi bir şey yolunda ğitmez.....:(

ben anlamıyorum.....

bana Artvin ÖSYM sadece okuduğuna dair belge getirmen yeter dedi şimdi ÖSYM yı arıyorum diploma istiyor ille mezun olmak mi gerek . biri sorumarıma cevap versın lütfen.

ee atansan bile kurum senden diploma isteyecek okuyorummu diyeceksin? öyle dünya yok tercih yapma araştır hakkın yanar sölyim.

diplomanı ne zaman alıyorsun ? ona göre 2. veya 3. tercihlerde tercih etme imkanında var diploma elindeyken. Ama şimdi tercih yapınca atansan bile kurum Diploman yoksa çalışmaya başlayamazsın ve bir kere atama olduğu için 2.3. tercihlerde tekrar tercih yapamazsın.

Mezun olmadan tercih yapamazsın hemşerim..Sistemde okuyor göründüğü için bu hatayı alıyorsun..İki yıl geçerli sınav diplomanı al ve ösym bürosuna öyle git eğitim bilgilerini güncellet ancak bu durumda tercih yapabilirsin..

Üst Alt