Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS tıbbı laboratuvar bölümü kimler kaç puan aldı?
Önemli olan 3023 tıbbi laboratuvar teknikerliğini 3021 veteriner teknikerleri tercih edebilecek mi? Sanırım 3023 mezunu çok fazla kişi değiliz eğer nitelik olarak kpss tercileri gibi olursa atanmak daha kolay olur.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
orası biraz karışık her kafadan bir ses çıkmış durumunda büyük ihtimalle ayrı ayrı kontenjan verecekler gibi çünkü hastanelerdeki 3021 lab . ve veterinerlik mezunları yardımcı teknik personel olarak geçmekte bu anadolu üniversitesi sayfasında da geçmekte bu nedenle bizimle aynı kontenjan üzerinden tercih vermemeleri gerekmekte.
Yani dediğin gibi sağlık teknikerliği kadrosu verilmemeli herkes kendi bölümünü seçmeli ki adaletli dağılım olsun.Hayırlısı çok fazla kişi olduğunu sanmıyorum yine de sen hangi şehri tercih etmek istiyorsun?
kesinlikle öyle.ben şuan gih sınıfında memurum aralık ayında atandım ilk defa önlisans olarak tercih yapacam kendi bölümüm olsunda yerin önemi yok adalet bakanlığında çalısmak zaten çok zor ve stresli geliyor..kontenjan verirlerse her yeri yazacam.
Grubun üyeleri biraz çekingen pek yazmıyorlar.
2016 sınavında benim arkadaşım atandı ve 64 puan diye hatırlıyorum alım olursa düşük bir puanla atanırsın
Eskişehir devlet hastanesi laboratuvar bölümünde çalışıyor şuan Didemdeniz