Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tıbbı laboratuvar bölümü kimler kaç puan aldı?

priya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 83 puan aldım.temmuzda kontenjan verirler mi?

Önemli olan 3023 tıbbi laboratuvar teknikerliğini 3021 veteriner teknikerleri tercih edebilecek mi? Sanırım 3023 mezunu çok fazla kişi değiliz eğer nitelik olarak kpss tercileri gibi olursa atanmak daha kolay olur.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

önlisans tıbbi sekreterler bu dağılıma gore bize kac sayi duser ?

Arkadaslar sizce bu kadro dağılımına göre bizim bölümün akîbeti ne olur ? Tahminlerniz nelerdir ?

orası biraz karışık her kafadan bir ses çıkmış durumunda büyük ihtimalle ayrı ayrı kontenjan verecekler gibi çünkü hastanelerdeki 3021 lab . ve veterinerlik mezunları yardımcı teknik personel olarak geçmekte bu anadolu üniversitesi sayfasında da geçmekte bu nedenle bizimle aynı kontenjan üzerinden tercih vermemeleri gerekmekte.

Yani dediğin gibi sağlık teknikerliği kadrosu verilmemeli herkes kendi bölümünü seçmeli ki adaletli dağılım olsun.Hayırlısı çok fazla kişi olduğunu sanmıyorum yine de sen hangi şehri tercih etmek istiyorsun?

3023 Tıbbi Laboratuvar Teknikeri kaç kişiyiz?

Merhaba arkadaşlar 3023 kadrolar açıklandı şahsen bu kadar fazla kadro açılacağını tahmin etmemiştim.Ortalama sizce 3023 mezunu kaç kişi vardır?

Fena degil saglikcilardan kimse bosta kalmicak kadro sayilari gayet iyi bizim 100 un ustunde kadro vermis tibbi sekreter

Aynen doğru bence de boş kadro bile kalır gözüyle bakıyorum hayırlı olsun şimdiden

Bu sefer bize veteriner bölümü dahil edilmemiş o iyi oldu.Adam laborant veteriner okuyor sağlık tercih ediyor.

Tıbbi dök sekre.bölümü öğrencisiyim bu sene mezun olamadım okul uzadı birdahaki sefere şansımı deneyecem çok fazla kadro vermişler

Aynen 3047 tibbi sekreterlere cok verilmis sukurler olsun ama puanim düşük ne yazikki

Evet kadro nitelikleri artık düzgün olmuş adam ne okuduysa ondan tercih yapsın

Nereyi tercih edeceksiniz? Ben İstanbul

Ben onlisans tibbi sekreterim 3047 alan kodu ile tercih yapcam heryeri yazcam

kesinlikle öyle.ben şuan gih sınıfında memurum aralık ayında atandım ilk defa önlisans olarak tercih yapacam kendi bölümüm olsunda yerin önemi yok adalet bakanlığında çalısmak zaten çok zor ve stresli geliyor..kontenjan verirlerse her yeri yazacam.

sizin puan kaç?

tercih yapann yok mu??

Tıbbi Laboratuvar Teknikeri

Merhaba ;

Tıbbi Laboratuvar Teknikeri olarak Önlisans tan EKPSS ye gireceğim. Atanma şansım var mıdır? Enaz kaç ile atanılır.Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bn tıbbi laboratuvar mezunuyum kaç kişi varız merak ediyorm yazın buraya

Mrh siz de laborantsnz aynı sınava tabiyiz dger yazanlar 2016 hep şimdilk 2 kişiyiz sanki

Birbirmizi bulalım ark kaç kişiyiz bu yıl

ben yeni okuyorum hocam :))
güzel bölüm ama zor ya

Merhabalar.Bende varım ama geçen alımda bir tane kontenjan açılmış.sizce şansımız varmı.Bu arada teknikermisiniz teknisyenmi

Kimse yok mu gercekten

Önlisans tıbbi laboratuvar tekniker oluyor 3023 meslek kodu
sizin nedir?

Grubun üyeleri biraz çekingen pek yazmıyorlar.
2016 sınavında benim arkadaşım atandı ve 64 puan diye hatırlıyorum alım olursa düşük bir puanla atanırsın
Eskişehir devlet hastanesi laboratuvar bölümünde çalışıyor şuan Didemdeniz

akar_ahmet

Bir kişi buldum o da siteye grmiyo bn 80 üstü beklyorm
ama alım az olursa dye geriliyorm son alımda kimse alınmadı
cünkü

Üst Alt