Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ücretini 25 lira olarak yatırdım. Bugün 10 liraya düşmüş!?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
24 şubatta yani dün sınav parasını 25 lira olarak yatırdım bugün 10 liraya düştüğünü gördüm geri alınırmı

Kuraya girenler yatıramıyor ki. Mayısta yatıracaklardı

kılavuzu çıkardıktan sonra çok nadir değiştirirler fiyatı :))

evet ama klavuzda onlara 10 lira yazmış arkadaş onumu gördü bilmiyorum bence onu gördü böyle bişi olamaz çünkü. başvurular başladı link at bakalım nerde okudun

Yanlış okumussun 10 tl kuraya katılanlar için
[FONT=arial]Başlangıç Tarihi :24.02.2014 10:00[/FONT]
[FONT=arial]Bitiş Tarihi :07.03.2014 23:59[/FONT]
[FONT=arial]Sınav Ücreti:25 TL[/FONT]
[FONT=arial]Başvuru Yerleri:ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, Okullar, Aday İşlemleri Sistemi (AİS)[/FONT]

daha klavuzun en kolay yerini 1.sayfasını yanlış okuyorsunuz..memur olacaksınız dikkatli okuyun...osym bazı arkadaşlar özetin özetinin özetini verse gene hala soru soruyorlar yazmadan önce bir okuyun lütfen

Yanlış görmüşüm doğru ama panik oldum bir anda dün yatırdım bugün gerimi çektiler diye düşündüm olamazmı ayrıca işlemi kardeşim için yaptım ben zaten meb de memurum olabilir böyle hatalar bunun memur olmak yada olmamakla bi alakası yok dikkat etmek lazımmış gözden kaçabiliyor

Bende dün yatırmıştım.Şaşırdım okuyunca.:)

Hepimiz şaşırdık dürüst olmak gerekirse:)

Üst Alt