Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS yanlış sorulara dair bir açıklama yapmadı..?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ÖSYM Ekpss Lisans sınavındaki hatalı soruları açıklamadı. İtiraz Ettik. Ve yarın neye göre sonuçları açıklayacak şimdi bu Hak yiyiciler ? Bunun takibini nasıl yapacağız. Puanımıza İtiraz etmek gibi bir hakkımız var mı ? İtiraz etsek itirazımıza ne yazacağızı , sorular mı hatalı diyeceğiz , bizi umursmazlar ki. Anca makineden tekrar okurlar. Bu konuda bir fikri olan var mı. Doğru yaptığımız sorular yanlış mı gelecek şimdi kardeşim. Nasıl insan bunlar. Bu kadar itirazı umursamıyorlar mı...

2020 kpss lisansdada şaibeli sorular vardı bende girdim mesela ve birkaç sorudan adım gibi eminim 29. Mat sorusunda çemberde çap olduğundan bahsetmemişti soruyu çap gibi aldım buldum ama demediğinden emin olup işaretlemedim. Pekçok itiraz eden oldu itirazlarda ücretli bu arada hiç kimse bir sonuca varamadı hiçbir şey yokmuş gibi okunacağından adım gibi eminim

Önlisansta bir kenarı 4 cm olan karenin alanı ne kadardır sorusunda şıklarda 16 yoktu, ben de boş bıraktım. Ösym'de açıklanınca baktım cevabı 8 yazmışlar. Benden başka o soruya takılan yok mu ya ? Ben mi yanlış biliyorum acaba.

benim takıldığım soru , itiraz edilen sorulara ösym neden her hangi birşey yazmıyor , itiraz sonucunu ile ilgili...

EpileptikAdam
Sorularin iptal olup olmadigi sonuc aciklanma bildirgesinde yer aliyor.yani osym nin bugun aciklandi metninin icinde eger iptaller carsa bunlarida acikliyor.

trn59
Matematik cember sorusuna itiraz edilmismi hocam osym ye

Sabayrak05

öyle mi , o zaman iyi aradığım cevap da buydu. çember sorusunda ben her hangi bir hata bulamadım. (tabi ben lisansım) karışıklık olmasın. bizim çember sorusunda her hangi bir hata yoktu. çünkü bizde çap yarıçap her hangi bişey yoktu sadece alan vardı o kadar...

Itiraz

Osym ye ekpss sinav sonucuna itiraz edip cvp Alan var mi?

Ben net hesabıma göre puan ve sıralamamim eksik olduğunu hesaplıyor dum cvp geldi hatalı bir işlem yok diye

Benim hesapladığım puanla aynı geldi sonucum
ama ösym hatalı sorular konusunda bu sene baya çuvalladı. Normal kpss de resmen dalga geçtiler insanlarla.

Burcuş

Raporu ösym şubesine götüreceksin.
Sınava daha çok var. Sen girmedin mi geçen seneki sınava?

Üst Alt