Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ye girmeye hak kazanan, normal KPSS ye de girebilir mi?

alopes

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Rapor alıp ekpss ye girsem, normal kpss ye de girebilir miyim? İşletmecilik ve sos. bil. öğret. mezunuyum. Yani ön lisans ve lisans mezunuyum.

3 cevap geldi. girebilirsin 2 sınava da diyorlar ancak tam aydınlatıcı ve istediğim cevaplar değil.

4.cevapta bende olsun girebilirsin fakt atandığın kurum sağlık raporu isterse ne yapacaksın? veya türkiyenin tüm bölgelerinde çalışabilir derse napacaksın? son olarak seyehat engeli olmamalı derse ne yapacaksın?.. ekpss gir güzel puan al kafan rahat atan...

eyv. sağol. rapora başvurmalıyım hafta içi...

mühendis 3232 ye kesinlikle katılıyorum..

epilepsi Behçet kalp hastasıyım. skolyoz ameliyatı oldum omurilik tamamen platin..
sağlık raporu isteseler fırt :) seyahat engeli olmamalı deseler orda da fırt.. o yüzden e kpss ye giriyim kafam rahat olsun dediim..
ama yinede normal kpss ye de girerim heralde

mühendis 3232 ye kesinlikle katılıyorum..

epilepsi Behçet kalp hastasıyım. skolyoz ameliyatı oldum omurilik tamamen platin..
sağlık raporu isteseler fırt :) seyahat engeli olmamalı deseler orda da fırt.. o yüzden e kpss ye giriyim kafam rahat olsun dediim..
ama yinede normal kpss ye de girerim heralde

bende kpss ye hazırlanıyorum çünkü her alandan alım yok meb hastane sağlık ocağı ulen başka kurummu yok biz memur olmak içinmi mühendislik okuduk yüksek lisass yaptık :D önceli kpss olmadı en son çare ekpss :D ama ekpss daha mantıklı geliyor şuan..

aynı dertten müzdariplik bu olsa gerek :D :D

ama önceilğim hangisi ona karar veremedm henüz ben :)

bide sermaye piyasası okuyorum aman ne hoş bi bölüm diyerek.. ama şimdi memur olmak için yırtınıyoruz :) 4001 e talim. başkada bişi yok sanırsam :/

talim ki ne talim..inş mesleklere göre kadro açarlar bu sefer..

millet borsacı bankacı olcam uzman olcam sanıyorkennnn , ben ekpss kpss den memur olmaya çalışıyorum :))

Ekpss ye girdim 74 puan aldım fakat atama olmazsa normal kpss yede girmeyi düşünüyorum ruhsal ve duygusal engelim var %40 kesinlikle akıl hastalığı zihinsel bir hastaligim yok acaba normal kpssye girebilir miyim

FERHATAVCI10 girebilirsin puanın güzel ise kazansan hiç bir sıkıntı çıkmaz, çıkması dahi söz konusu olamaz
akıl hastası olanlar giremez sadece
diğer tüm hastalıklara mensup kişiler girip merkezi atamadan memur olabilirler

açıktan alımlara da başvuru yapabilirsin ama orada işte bu hastalığı bahane edip sözlü mülakatda eleyebilirler ama merkezi atamada puanın al gerisi kimseyi ilgilendirmez hocam

EKPSS'ye girecek biri KPSS'ye de girebilir mi?

Arkadaşlar 2020 de ekpss ye giren biri kpss ye gireblir mi
arasındaki fark nedir

Girebilirsin diye biliyorum fakat kpss ile atanmak istersen sağlık raporu isteyecekler, ekpssye girebilen biri de sağlam raporu alamıyacağına göre kpssye girmenin bi anlamı yok.

Huseyin bilmezkisi ben kpssye girdim onlisans 85.6 da aldim atamalarda atanayimda yiyosa saglik raporu vermesinler ekpssden de ortaogretimden 89 aldim

Arkadaşlar EKPSS ile göreve aranan vergi indirimi ile göreve başlıyor.
Engelli veya göreve aranmak için alınan raporlar, Sürücü Raporları gibi hertürlü Sağlık Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizm. Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı nın kullanabildiği Engelli Bilgi Sistemine kayıtlıyorlar ve 2019 Ocak dan sonra itibaren tüm sağlık kurulu ve ilaç raporları işgöremez raporları istirahat yani hepsi e rapor

Bu sitenin kurulmasi sacma cunku kimse bizim burda yazdiklarimizi dikkate almaz toplum ve iktidar buze bunlari soyletmek zorunda hissetiriyor arkadasim kederli303 ben 2018 de ruhsata gittim psikayatriye gittigimde bipolardan aldigim engelli raporu cikti ekrandan girdum saglik ocagina gidiyorum meesela bipolar ilacim depakin doktor sen sara hastasi misin diyor anladin mi tabiki boyle duzenbazlarin eline gectiyse bu is yapacaklar ve bi yerden goreve atanma engelide cikacak 2019 da baslamayla alakasi yok kendine guven ..yaparsin.d da yaptirirlar mi belli degil etraf .d

Gozumuzu acin boyle forumlar kurup rezil etmeyin kemdimizi.

Girebilirsin kardesim hicbir engel yok alimlarda bazen saglik kurulu raporu istiyor oda genellikle akill sağlığında engel olup olmadigi oyrenmek icin☺

Engelli olanlar normal KPSS'ye girebilirler mi?

Engelli olanlar normal KPSS'ye girebilirler mi?

Üst Alt