Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS’ye zihinsel gurubundan girebilecek miyim?

yusuf alp

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba benim çok önemli bir sorum olucak

ben ORTAPEDİK VE HAFİF ZİHİSEL ENGELLİYİM ilk okuldan beri hep çalışsamda başarısız olan biriyim hatta ailem benim için özel öğretmene dersaneye gönderdi paranızı boşa harcamayın dediler

ilk okulu zorla öğretmnlerin yardımıyla bitirdim lise 1de 7 tane 1le sınıfta kaldım 1inci sınıfı okurken bana araba çarptı %42sakat kaldım
bu şekilde liseye devam ettim herzaman geçersiz notlar aldım koltuk deyneyi ile olula gidiyordum öğretmenler bana acıdı ve sözel bölümden öğretmenlerin yardımıyla liseyi zorla bitirdim ailem bana zeka testi yaptırdı SINIRDA MENTAL KAPASİTE TEŞHİS KONULDU %25 RAPOR VERDİLER ailem hala okumamı istiyordu üniversite sınavına hazırlandım 170 aldım sözelden çalıştım barajı geçemedim 3yıl sonra çalışıp bu sene sıva girdim 160 puan aldım

AÇIK ÖĞRETİM SOSYAL HİZMETLERE yazıldım ben zihiselden ekpss girmek istiyorum ben açık üniverte okuyabiliyorum diye benim atamamı engellerler bana ceza verirlermi

yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

25lik raporla ekpss giremezsin

40üstü alman lazım

ayaklarımda 42 engelde var

Tekrar rapor alman lazım

zihinselde lisans ön lisan yazıyor
bu hangi yönde özürü olanlar için acaba ben lisan bitirebilenin zihinsel özürlü olucanı sanmam

Ozamn alma rapor seni anlıyamadım neyse

Zihinsel engelli görmüyosan kendini niye post açıyosun

Hem kendini anlatmışsın hemde rapor alabilirmiyim diye sormuşsun hemde lisansım zihinsel olabilirmiyim acep çelişkide kalmışsın

raporunda mental yazıyorsa zihinselden girersin. hiç bir sorun olmaz. okumamanda bir sorun olmaz. lise düzeyi gireceksin ekpss ye geçmiş olsun

cevap için sağolun benim toplam % 63 raporum var %42 ayağımdan
%25 zekadan
şimdi üniveste okucam
benim korktuğum
üniverste okucağım için ekpss zihinselden girdiğim için çelişki olup sınav iptal olurmu bana soruşturma açarlarmı

yok hiç bir sorun olmaz ne embesiller okuyor üniversitedede kafaya takmayın

Üst Alt