Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zira ortaöğretim hariç önlisans ve lisans soruları basit değildir çalışmayan emek vermeyen bir kişi zihinselden girse bile doğru dürüst bir puan alamaz
ama ortaöğretim zihinsel soruları baya basit katılıyorum
Örnek için teşekkür ederim yalnız ben 2016 ZİHİNSEL soruları istiyorum ÖSYM yaynlamams ama hatırlayanlar varmış bazı forumlarda paylaslms onun için sordum belki aramızda bilenler vardır
@esra0607 linkler de 2012 yılının orta öğretim zihinsel soru kitapçığı var . 2016 soru kitapcığından paylasım yapılmamış fakat üstteki yazım da ilk linkte bir kaç örneği var .
2012 de Ömss ye girdim genel olarak, 8 kişi vardı sınıfda 60 soruldu
zaman kaybı oldu,1 soru 3 dk okuduk,sorularda 3 satır uzundu
27 soruda 15 dogru.
Bitti zaman 1 saat, öteki ne geçemedik
Tercih mercih yapmadım
%45 oranında zihinsel engelim var, sınava zihinsel kategorisinden gireceğim allah nasip ederse, zihinsel kategorinin soruları ayrı mı yoksa aynı mı diğer kategoriler ile?
Dün sabah kardeşim gaziantepe gitti.
1. ....,..,2. .......,..3,. .,..........4. ............5
Bu cümledeki numaralanmış sözcüklerden hangisi-
nin yazımı yanlıştır?
A) 1 B) 2 C) 3 D) 4 E)5
C doğru Bu kadar basit?
Ve bunun gibi sorular işte şanslı zihinseller
Arkadaşlar geçen gün soru sormuştum hatılayan vardır.
Komusumuzun oğlu zihinsel engelli konuşmada falan bozukluk var birde zaten çocuk Özel rehabilitasyon merkezinden mezun oldu. Şimdi bu calscakms konularda köklü sayılar ckyormu zihinsel lise mezununa
Lise zihinselden girenler kimler bir kaç sorum olacak
Arkadaşlar 2016 ekkpssden 70 puan aldım atanamadim. Şimdi inşallah 2018 ekpssde biraz yüksek alıp atanmak istiyorum zihinsel engelli bölümün giricem sınav 22 nisan da ama nerden nasıl calisicam bilmiyorum çıkmış soruları da internetten kaldırmışlar bir akıl verecek varmı zihinsel orta öğretim bölümüm tsekkr ederim
Arkadaşlar sınava zihinsel kategorisinden girecek bir arkadaşımıza ders veriyorum.Geçen yıl bu kategoriden girip de matematik sorularını hatırlayan var mı?Hangi konulardan soru çıktığını öğrenmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.