Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS zihinsel soruları

12 mat yaptım turkce 15 ındende emınım dıger 30 soruda zaten basıttı

yaw türkçede maden çıkarmak diye paragraf vardı neydi o cewap ney

benimde ortaöğretimdi mesela lületaşı eskişehirde vardı miladi takvim günümüz takvimiydi diğerlerini hatırlayamıyorum paylaşırsan sevinirim

yanlış kardeşim lüle taşı eskişehirde çıkar. oltu erzurum da çıkar. başka soru varmı aklında.

Kanun yapma yetkısı kıme aıttır cvp tbmm olcaktı bu yanlıs degıl googleden baktım

Maden sorusunu ne yaptın acıl cvp yaz turkcede bıde oykulemeyı ısaretledım bı soruda onu ne yaptın

maden sorusunu hatırlamıyorum şimdi ama türkçede bende öykülemeyi yaptım

Kardes bı soruda öykuleme ısaretledım maden sorusunu ne yaptın acıl cvp yaz

Yazım noktalama yı ne yaptın ;,. Bolemı yaptın

Bıde yazım yanlısı sorusunu ne yaptın

Acıl cvp

yazım noktalamayı .,. yaptım ben. maden sorusunda maden patlatmanın tehlikelerini seçtim.
yazım yanlışı sorusuna ret kelimesi olanı seçtim

Bende ret kelımesını sectım madende bende patlatmanın tehlıkelerını yaptım bıde kardes koklu sayıyın cvpı 8mı acıl cvp yaz

matematiği yapamadım ben

başka matematik hariç soru varmı aklında sen söyledikçe hatırlıyorum

12 tane mat yaptım kardes nıye yapamadın basıt 4 5 tane vardı ama neyse bıde kardes turkcede deyımın yanlıs kullandıldıgına askerlık onu adam ettıyı ısaretledım sen hangısını ısaretledın

benim genel kültürden 15 16 tane banko soru var

enes abi kanun yapma yetkisi değil o yasama yetkisi :D

Bırıncı ınönu cvp tarıh kıtabını ac bak bı duraga otobus 5 dakkada bır gelırse 3 saatte kac kere gelır 3 saat 180 dakka bol 5 e cvp 36 yanı 36 kere gelır

tühh yaw ikiside yanlış :(

sen hatırladığın soruları yazsana buraya

Üst Alt